Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Činnost: - vzdělávací činnost v oblasti silniční dopravy - poradenství a konsultace v silniční dopravě.

Mateřská škola. Odloučené pracoviště: - Slavíkova 6067, Ostrava-Poruba, tel.: 596 937 845, 733 364 668.

Jsme moderní dynamická firma zabývající se komplexními překladatelskými a tlumočnickými službami a jazykovými kurzy na vysoce profesionální úrovni již od roku 1998.

Střední škola teleinformatiky, Ostrava, příspěvková organizace. Školní jídelna - tel.: 596 919 000 kl. 307. Domov mládeže, ubytování - tel.: 596 919 000 kl. 334.

Gymnázium, střední škola: - všeobecné čtyřleté.

Zájemci o studium mohou získat výuční list v tříletých učebních oborech: 23-55-H/02 Karosář 23-68-H/01 Mechanik opravář motorových vozidel (automechanik) 65-51-H/01 Kuchař-číšník 69-51-H/01 Kadeřník 41-55-E/01 Opravářské práce 75-41-E/01 Pečovatelské služby

Střední odborné učiliště stavební. Škola. Vzdělávání v oborech s výučním listem: - zedník, tesař, klempíř, pokrývač, instalatér, elektrikář, truhlář a oborech s maturitní zkouškou: - Operátor dřevařské a nábytkářské výroby, - Mechanik instalatérských a elektrotechnických zařízení. Provádíme služby ve všech uvedených oborech.

Střední škola. Obory studia: - Ekologie a biologie - Agropodnikání - zemědělská výroba - obchod a služby - Opravář zemědělských strojů - Nástavbové studium. Školní jídelna: - tel.: 556706300.

Metoda RUŠ-Terapie pro řešení psychických i fyzických problémů. Změna programů v hlavě. Meditace. Semináře osobního rozvoje. Kursy břišních tanců. Oriflame-zprostředkování obchodu

Odborné učiliště a praktická škola.Speciální střední škola-mentální postižení, více vad, SPU

Mateřská škola nabízí výchovu a vzdělávání pro děti zpravidla od 3 do 6 let.

Revize: - elektrická zařízení do 1000V - hromosvody. Servis: - CNC zařízenídodávka - náhradní díly. Školení: - obsluhy CNC strojů.

Kulturní dům. Služby: -víceúčelový,taneční sál -knihovna -kino,promítání filmů -hudební kurzy,učebna,hudební škola (výuka hry na flétnu,klarinet,klavír) -klubovna,výstavní síň -informační centrum,infocentrum.

Vzdělávací středisko. Školení, kurzy, rekvalifikace: - kadeřnice, kosmetička, pedikúra, manikúra, nehtová modeláž - permanentní make-up - provozovatel sauny, solária - vizážista - zájmové a nádstavbové kurzy.

Jazykové vzdělávání: - výuka jazyků pro děti, mládež a dospělé - angličtina, němčina. Speciální vzdělávací jazykové programy. Příprava na mezinárodní zkoušku FCE pro mládež. Firemní vzdělávání. Individuální vzdělávání.

Základní umělecká škola (ZUŠ). Zaměření: - hudební obor - výtvarný obor.

Mateřská škola integrovaná, zajišťující péči o děti se speciálními vzdělávacími potřebami ( vady řeči, autismus, mentální retardace, ADHD). Spolek Místo pro děti pomáhá zabezpečovat denně mimoškolní aktivity. Škola spolupracuje s Mensou ČR v péči o nadané děti

Překlady, tlumočení a výuka ruského jazyka Soudní tlumočník, člen JTP Specializace na technickou, obchodní a právnickou ruštinu

Střední vzdělávání v oboru Waldorfské lyceum, dvě specializace - humanitní a technická. Maximální kapacita žáků 120, každý rok se do 1. ročníku přijímá 30 žáků. Specifika výuky - epochové vyučování(většia předmětů se vyučuje ve 2-3 týdenních blocích po dvou hodinnách denně).

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.