Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola. Školní jídelna-stravování: - tel.:596887491 Školní družina.

Knihovna: - půjčování knih, knihy, časopisy, časopisů - knihovnické, bibliografické a informační služby - multimediální informace.

Poradenství: - zavádění ISO - bezpečnost práce - požární ochrana - integrovaný systém. Podnikové poradenství a školení ISO, interní audity, školení interních auditorů. Certifikace.

Revize: -tlakové nádoby -parní kotle -nízkotlaké kotelny -elektro. Výroba, oprava: -tlakové nádoby -odborné prohlídky-kotelny. Školení obsluhy. Technické poradenství. Zajištění: -kompletní technická dokumentace, passport -výrobní štítky.

Pořádání: -kurzy a školení v oblastech: -marketing, zahraniční obchod, výpočetní technika, internet, obchodní dovednosti -jazyky-angličtina, němčina, španělština.

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy, poradenství-management, podnikání.

Kurzy českého jazyka pro zahraniční studenty. Zprostředkování vysokoškolského studia cizincům v České republice. Nabídka práce v hotelnictví ve Velké Británii. Překladatelský a tlumočnický servis.

Vytváříme a prodáváme ekonomický software - program WinDUO - pro podnikatele, příspěvkové organizace, nevýdělečné organizace a finanční instituce. Multiverze i síťové verze. Možnost využití vzdáleného připojení. Nabízíme vedení účetnictví včetně daňové evidence, mezd, zpracování daňového přiznání. Vzdělávání dospělých. Akreditovaná školení, ...

Pohledávky: -periodická dražba -prodej-nabídka, nákup-poptávka -možnost stanovení okamžité likvidity pohledávek-reálné tržní ceny-cenový test -inkasní služba -pohledávky, závazky-poradenství, znalecké ocenění -vzdělávací kurzy, semináře, zajištění odborných lektorů.

Autorizované služby: -MICROSOFT: -informační technologie -školení, kurzy -testování -certifikace specialistů -konzultace -technická podpora.

Kadeřnický a kosmetický velkoobchod. Zařizování salónů. Velkoobchodní prodej, internetový obchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika - dekorativní kosmetika - potřeby pro kadeřnice, kosmetičky, pedikérky, nehtový modeling. Člen velkoobchodního řetězce Hair Servis. Pořádáme odborné semináře a školení.

ZEROSS-SVÁŘEČSKÉ NAKLADATELSTVÍ A VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST. Služby: -tvorba učebních materiálů a pomůcek pro výuku svařování. Semináře pro svářečské školy, technology a učitele. Semináře zkušebních organizací. Vydavatelství.

Školení-firemní kurzy: -marketing -internet-nový způsob komunikace -personalistika -management -jazykové kurzy, výuka jazyků: -anglicky, německy, francouzsky, španělsky. Kurzy pro veřejnost: -počítačové kurzy -jazykové kurzy: -angličtina, francouzština, němčina, španělština -pořádání konferencí a odborných ...

Základní škola. Mateřská škola: - tel.: 556303400.

Vzdělávací agentura. Organizujeme: - kurzy, semináře, z oblasti účetnictví a daní Realizujeme tyto aktivity: - účetní a daňová terminologie v angličtině - účetnictví v příspěvkových a nevýdělečných organizacích - IAS/IFRS.

Angličtina Frýdek Místek. Jazyková škola, kurzy: - angličtina - výuka anglického jazyka.

Reklama. Propagace. Vzdělávání, školení. Marketingové služby.

Vydavatelství, nakladatelství: - jazyková literatura - učebnice angličtiny (New English for You) pro základní školy. Jazyková škola. Kurzy, výuka: - cizí jazyky (anglický jazyk).