Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Sport-lyžování. Ski areál s možností nočního lyžování. Půjčovna: -sportovního vybavení, lyže. Lyžařská škola.

Jazyková škola. Celoroční a intenzivní jazykové kurzy - anglický jazyk: - konverzační kurzy angličtiny - kurzy obchodní angličtiny.

Kanadská vzdělávací společnost Angličtina ve školce, škole, klubu, rodině Vyškolíme vám učitele. Akreditace MŠMT. Naučíme vás jak se učí angličtina hrou. Nabídneme publikace 0K+1-6, CD-ROMy Pobočky: - Za Zámečkem, Praha - Jinonice tel.: 602834645 - MŠ, Náměstí Svornosti 8, Brno - Žabovřesky tel.: 602834645 - Penzionek Senioři a ...

Jazyková škola Hello. Jazykové kurzy: - angličtina - francouzština - italština - němčina - ruština - španělština. Pomaturitní studium. Překlady, tlumočení.

Vzdělávání dospělých, kurzy, semináře, dálkové studium: - astrologie - grafologie - psychologie - arteterapie - semináře - konference. Provozovna: - Ostrava-Zábřeh, Nám. SNP 1.

Školení: - BOZP - bezpečnost a ochrana zdraví při práci - hygiena práce - požární ochrana. Zpracování Prohlášení o shodě. Revize: - elektro - hromosvody - hasící přístroje, hydranty - tlakové a zdvihací zařízení. Výkon koordinátora BOZP.

Základní umělecká škola: - obory: - hudební - taneční - literárně-dramatický.

Registrace léčiv - střední a východní Evropa: - farmaceutické přípravky - léky.

Zabýváme se využíváním nekonvekčních technologií a inovací při hledání úsporných opatření ve výrobních procesech a při výrobě tepla. Vývoj, výroba. Energetický inženýring a poradenství. Obchodní společnost. Prodej: - tepelná izolace - izolační systém Aero-Therm.

Jazykové a kulturní centrum nabízí individuální, skupinové i firemní kurzy francouzštiny. Rodilí mluvčí i čeští lektoři. Propagujeme moderní styl výuky. Přípravné kurzy a skládání mezinárodních zkoušek DELF, DALF. Mediatéka, knihovna, kulturní akce.

Svaz účetních. Nabídka školení a certifikace v oblasti účetnictví a daní.

Služby pro podporu práce online: - webináře a online školení - pořádání akcí, školení pro lektory, pronájem nebo implementace - videkonference a telekonference - organizace online schůzek, pronájem řešení.

Studio pro pomoc ženám - poradenství a kurzy v oblasti zdraví, krásy, osobního rozvoje, hubnutí, psychologie. Psychoterapie, pomoc ženám v krizi. Pomoc při uplatnění těžko zaměstnatelných žen.

Jazykové kurzy: - angličtina, němčina, francouzština, španělština.

Jazyková škola. Jazykové kurzy. Výuka - jazyky: - němčina, německý - angličtina, anglický - španělština, španělský - francouzština, francouzský - angličtina pro děti a mládež. Multimediální vydavatelství pro výuku cizích jazyků: - tvorba audioučebnice, výukové programy pro PC (výukový PC software).