Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Elio poskytuje psychologické služby jednotlivcům, široké veřejnosti i institucím v oblastech poradenství, terapie a diagnostiky, vzdělávání, rozvojových kurzů.

Firma ISKRA LTD, s.r.o. zajišťuje jazykové kurzy: - angličtina, ruština, němčina, italština, firemní vzdělávání, jak obchodovat s Východními zeměmi, celní problematika, certifikace.

Společnost ESIP s.r.o. zajišťuje projekci, projekční činnost: - hornictví. Výzkumná činnost: - technické vědy. Ekonomicko-ekologické poradenství. Expertní a posudková činnost pro ústřední orgány státní správy. Stavební projekce, inženýrská činnost v oblasti oprav a údržby bytového fondu.

Pokud hledáte kvalitní a zábavnou výuku angličtiny, pak je TOP School s.r.o. tou pravou volbou pro vás. TOP School je jazyková škola, která nabízí kurzy angličtiny vedené speciální Callanovou metodou. Callanova metoda je efektivní konverzační způsob výuky, který vám pomůže zlepšit vaši schopnost mluvit, rozumět, číst a psát anglicky. Callanova ...

Společnost pro kreativní život, z.s. provozuje 4Miniškoličky v okrese Ostrava: Miniškolička U Ptačího stromu v Ostravě Porubě, v Hlučíně, ve Vratimově a v Ostravě v centru. Miniškoličky se dle zákona o dětské skupině zabývají výchovou a vzděláváním předškolních dětí od 1 do 6 let - v celodenní či polodenní péči.

Servis: -počítače, notebooky, servery. Školení - práce s počítačem. Pronájem prezentační techniky.

Služby: - vzdělávání - kurzy, školení - rozvoj manažerských dovedností

Základní škola - vyučujeme podle ŠVP ZV i podle ŠVP ZV pro žáky s lehkou a středně těžkou mentální retardací, máme zkušenosti s výukou žáka postiženého autismem Součásti školy: -školní jídelna, tel.: 556 741 744 -školní družina, tel.: 737 774 811.

Pobočka. Služby: - zabezpečování dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků - vzdělávání pedagogů, dospělých.

Odloučené pracoviště Krajského zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informačního centra, Nový Jičín. Hlavním účelem je zabezpečování odborných služeb školám, předškolním zařízením a školským výchovným zařízením.

Jazykové kurzy: - výuka cizích jazyků, cizí jazyky - anglický jazyk, angličtina - německý jazyk, němčina - španělský jazyk, španělština - ruský jazyk, ruština - odpolední kurzy - víkendové kurzy PASO (pátek, sobota) - speciální kurzy pro firmy.

Knihovna. Půjčování: -knihy -časopisy -literatura pro dospělé i děti. Služby: -přístup k internetu (internetová kavárna).

Velkoobchod a maloobchod: - zboží pro nehtové designéry a pedikéry. Poradenství: - aplikace nehtové techniky. Školení. Internetový obchod: - potřeby pro nehtovou techniku. Kamenná prodejna Elišky Krásnohorské 31, Havířov.

Pořádá: - kurzy a přednášky o FENG SHUI a metodách LSVJ a EFT, - léčivé terapie metodami SRT, LSVJ, DYNAMID a EFT, - poradenství v oblasti FENG SHUI včetně posuzování domů a bytů a pozemků.

Pořádá - letní tábory pro děti a mládež - pobytové balíčky pro rodiny s dětmi, semináře, kurzy - rodinné poradenství - dohodová organizace pro náhradní rodinnou péči - propagace náhradní rodinné péče