Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola. Odloučené pracoviště: -MŠ Albrechtičky 164, tel.:556 428 031.

Základní škola. Součásti školy: -školní družina -školní jídelna. Odloučené pracoviště: -MŠ Mankovice 116, tel.:556 713 256.

Základní škola. Součásti školy: -školní jídelna -školní družina. Odloučené pracoviště: -MŠ, Životice u N. Jičína 158.

Základní škola. Součásti školy: -školní jídelna -školní družina. Odloučené pracoviště: -mateřská školka, Bravantice 162.

Mateřská škola, školka Jistebník. Součástí je školní jídelna.

Základní škola Rybí. Součástí školy je školní jídelna.

Základní škola. Součásti školy: -školní jídelna -školní družina.

Základní škola. Součástí školy jsou: -školní jídelna -školní družina. Odloučené pracoviště: -mateřská škola, Libhošť 435.

Základní umělecká škola. Hudební obor. Výtvarný obor. Taneční obor. Pobočky školy: -Fulnek, Kostelní 110 -742 13 Studénka I, Panská 229 -Albrechtičky 71 -Bartošovice 1 -Jistebník nad Odrou 315 -Hladké Životice -Suchdol nad Odrou -Pustějov 171.

Výuka - základy práce na internetu - e - mail¨ - programy balíku MS Office

Maloobchod - smíšené zboží Pronájem - vlastní nemovitosti Vzdělávací kurzy

Kurzy - snižování nadváhy Nutriční terapeut a dietní sestra - diety při všech onemocněních - výživa sportovců - pooperační, výživná a realimentační dieta - propagace zdravé výživy - přednášky - ochutnávky kurzy - snižování nadváhy

Maloobchod - rozhlasové a televizní přijímače Maloobchod - domácí elektrospotřebiče Výroba - elektromotory - generátory - transformátory - rozvodná a spínací zařízení Technické testování, měření a analýzy Vzdělávání

Vzdělávací agenturaškolení - lesnictví

Vzdělávací kurzy Služby v oblasti kineziologie, homeopatie, one Brain, aura - soma

Nabízí - vzdělávací marketingové kurzy