Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Angličtina - překlady - tlumočení Výuka - angličtina jednotlivci a dvojice

Služby: - kosmetika - vizážistika - kurzy - školení pro firmy. Prodej: - kosmetické a dekorativní přípravky.

Překlady, tlumočení: Výuka - anglický jazyk (angličtina).

Léčebná terapie hudbou a zpěvem, tancem, energetizace organismu, masáže reiki, harmonizace čaker. Relaxace. Výuky hry na klavír - děti i dospělí. Poradenství v oblasti rozvoje osobnosti, numerologie.

Anglicky 4x rychleji - výuka Callanova metoda. Jazykové kurzy angličtiny (anglický jazyk): - pro mládež a dospělé - pro zaměstnance - pro maminky s dětmi (hlídání dětí během výuky angličtiny) - individuální kurzy přizpůsobené vašim jazykovým potřebám. Ukázková hodina zdarma.

Hotely Primární vzdělávání Poskytování ostatních osobních služeb Výroba ostatních potravinářských výrobků

Taneční kurzy pro páry i jednotlivce, dospělé i mládež. Taneční víkendy, workshopy, individuální lekce. Taneční vystoupení pro plesy, firemní večírky a jiné akce. Defektoskopie, ultrazvuk, NDT, TOFD.

Služby: - ekonomické poradenství. Vzdělávání, kurzy - účetnictví.

Činnost: - zavádění inovativních metod a pomůcek do vzdělávání se zaměřením na základní a střední školy

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Projektování elektrických zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, ...

Jazykové kurzy-celoroční skupinové nebo individuální kurzy pro dospělé, pod vedením českých a zahraničních lektorů. Výuka jazyků-standardní a intenzivní kurzy: -angličtina, němčina, ruština, španělština, francouzština, italština, polština, arabština, čeština pro cizince. Služby: -překladatelské, tlumočnické.

Konzultační činnost. Služby: - připojení k síti internet - kurzy, semináře, vzdělávací akce. Poradenství: - daně, účetnictví - založení podniku, firmy - podnikatelské plány.

Vzdělávací centrum PRO dospělé - poradenské centrum PRO dospělé

Služby: - ICT v oblasti informačních a komunikačních technologií: - správa počítačů a počítačové sítě - bezpečnost informačních aktiv - správa licencí software - IT poradenství - tvorba a správa webových stránek: - webdesign - webhosting, správa domény - změna stávající webové prezentace - grafický design, ...

Služby: - ICT v oblasti informačních a komunikačních technologií: - správa počítačů a počítačové sítě - bezpečnost informačních aktiv - správa licencí software - IT poradenství - tvorba a správa webových stránek: - webdesign - webhosting, správa domény - změna stávající webové prezentace - grafický design, ...

Každý rok je pro nás výzvou nových příležitostí, zážitků a zkušeností s dětmi, které budeme velmi intenzivně provázet prvopočátkem celoživotní náročné cesty za vzděláním. Človíček, který přichází do procesu předškolního vzdělávání je plný očekávání, nadějí a my dospělí mu musíme umožnit, aby s ohledem na své možnosti získal maximum poznatků, ...

BOZP a PO. Bezpečnost práce a požární ochrana. Hygiena práce, požární ochrana, prevence rizik. Školení o BOZP, školení o požární ochraně. Odborná školení: např. školení pro práce ve výškách školení lešenářů školení obsluhy řetězové pily, křovinořezy školení preventisů požární ochrany školení požárních hlídek www.bezpecak.cz

Webové stránky - e - shopy Poradenství v oblasti informačních technologiích - outsourcing IT Pořádání - kurzy PC (základy PC, práce s texty, internet, tabulkové procesory)

Pobočka. Bezplatné služby osobám bez zaměstnání: - nezaměstnaným - rodičům na rodičovské dovolené - invalidním důchodcům a seniorům. Vzdělávací kurzy, vzdělávání: - počítačové - jazykové - kurz přípravy míchaných nápojů (barmanský) - základy stolování - kurz ošetřovatelství.

Pobočka. Nezisková organizace pracující s nezaměstnanými.. Vzdělávací kurzy, vzdělávání: - počítačové - jazykové - kurz přípravy míchaných nápojů (barmanský) - základy stolování - kurz ošetřovatelství.

Nezisková organizace pracující s nezaměstnanými na základě sociálně pedagogického principu pomoci k svépomoci.Student si rozšíří možnosti při hledání nového zaměstnání, užitečně vyplní nový čas, pozná nové přátele. Bezplatné služby osobám bez zaměstnání: -nezaměstnaným -rodičům na rodičovské dovolené -invalidním důchodcům a ...