Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Společnost OASA COMPUTERS s.r.o. se specializuje na ochranu informací, bezpečnost IT infrastruktury a hmotného majetku. Také se zabýváme prodejem, servisem a opravou výpočetní techniky v Ostravě. Vybírat si můžete z široké škály digitální techniky, počítačů, tiskáren, notebooků a softwarů. Zajišťujeme školení a poradenskou činnost. Najdete nás v ...

Vzdělávací agentura - kurzy v oblasti rozvoje osobnosti, zvyšování profesních, manažerských a obchodních dovedností - vzdělávání úředníků, pracovníků v sociálních službách a kurzy dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků.

Služby - doučování českého jazyka, matematiky, chemie a fyziky. Adresa: - V Zátiší 810/1, Ostrava - Mariánské Hory.

Činnost: - taneční škola - výuka tance - taneční kurzy . Sportovní tanec pro děti.

Činnost: - provádění aplikovaného výzkumu v oblasti metalurgie a materiálového inženýrství.

Kurzy, vzdělávání: - v oblasti bezpečnosti a ochraně zdraví při práci, požární ochraně a ochraně životního prostředí, zaměřené na speciální ochranu na úseku deratizace, desinfekce a desinsekce

Služby: - workshopy - kurzy - personální a procesní audity - teambuilding

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví pracovníků

Služby: - plavání dětí a kojenců Kde plaveme: - Bazén hotelu IMPERIAL Ostrava – Centrum - Rehabilitační bazén MěN Ostrava – Fifejdy - Bazén SAREZA Ostrava – Poruba

Hledáte specialistu na bezpečnost práce a požární ochranu? Chcete zajistit pro své zaměstnance bezpečný chod na pracovišti? Společnost ENERGOM Projekty a.s. Vám zajistí školení a prevenci rizik v BOZP a PO, pomoc při pracovních úrazech, vyhotoví zápisy z kontrol, zpracuje odborné dokumentace, odstraní zjištěné nedostatky a zastoupí Vás při ...

Služby: - školící středisko - pronájem výukových prostor včetně zajištění doprovodných služeb

Institut transformační psychologie. Cesta osobního seberozvoje. Oproštění od negativního myšlení Rekvalifikace, kurzy: - jak se efektivně učit - cesta k sebepoznání - nenásilná a efektivní komunikace.

Školení: - bezpečnost práce - certifikovaná osoba v oblasti bezpečnosti a hygieny práce. Školení: - požární ochrana.

Profesionální jazyková škola: -angličtina, anglický jazyk. Kurzy pro začátečníky i pokročilé. Pomaturitní studium, firemní, individuální. Překlady, tlumočení.

Jazykové kurzy, výuka: - angličtina, němčina - individuální a firemní výuka.

Služby: - provoz lyžařské a snowboardové školy - lyžařské kurzy