Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Praktická doporučení, jak dosáhnout lepšího využití potenciálu zákazníků, řízení obchodníků, zefektivnění marketingu a zvýšení prodeje. Vzdělávání a poradenství v oblastech: obchodní strategie, obchodní analýzy, marketingový plán, efektivní komunikace se zákazníky, plánování prodeje, řízení obchodního týmu, manažerský reporting, implementace ...

Poskytovaní poradenských a vzdělávacích služeb zákazníkům, poradenství. Zabezpečování akreditovaných vzdělávacích programů pro průběžné vzdělávání úředníků a vedoucích pracovníků veřejné správy: -semináře, školení, diagnostika manažerů, obchodníků, personalistů. Poradenství-rozvoj a hodnocení zaměstnanců.

Jazykové kurzy (anglický, německý jazyk). Firemní školení, kurzy.

Spisová služba, úschovna písemností. Společnost nabízí ve své komerční spisovně služby uložení písemností a odborné péče o ně organizacím v likvidaci, v konkurzu, ale i živým společnostem. Jedná se zejména o: -převzetí, převoz a třídění písemností -vypracování archivní knihy -uložení písemnosti po dobu stanovenou ...

Školení a konzultace včetně zákaznické podpory a programování na zakázku. Programování v databázovém prostředí Oracle, SQL server, DB2, MySql nebo Access.

Překlady, tlumočení, výuka: - arabský jazyk, arabština. Jazykové kurzy.

Firma dodává a exportuje: Fasády: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy na betonové stavby - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely Interiery: - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - akustické systémy Sanace: - tekuté ...

Mateřská škola. Odloučené pracoviště Mateřské školy Klimkovice, 28. října 89.

Institut realitního a právního vzdělávání. Kurzy, školení v oblasti realit a práva: - firemní - pro veřejnost - na míru. Teambuildingové akce.

Vzdělávání v oblasti poskytování masérských a regeneračních služeb. Kurzy: - masérské - kreslení a tvoření - osobního rozvoje - astrologie.

Vzdělávací centrum: - individuální výuka angličtiny - Koučování Dluhová poradna: - Poradenství v oblasti dluhů, exekuce a insolvence - Komunikace s exekutory, rozhodci, dlužníky - Sepsání návrh na osobní bankrot - Komunikace v oblasti platebních příkazů

Gymnázium, střední škola. Škola se dlouhodobě zaměřuje na výuku jen osmiletého oboru vzdělání se všeobecným zaměřením. Od školního roku 2007/2008 vyučujeme podle vlastního školního vzdělávacího programu „Non scholae sed vitae discimus“.

Služby: - certifikace výrobků - certifikace systémů managementu - zkušebnictví - inspekce - analýzy rizika výbuchu. Strojírenská výroba: - odlučovače prachu - bezpečnostní a protiprašné zařízení - ocelové konstrukce.

Manažerské kurzy. Školící a poradenské služby.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Dětské studio Kouzlo: - hlídání dětí - cvičení rodičů s dětmi - pohybový a výukový program - hudební program.

Soukromá jazyková škola. Jazykové kurzy: - pro podniky a instituce - pro veřejnost - individuální výuka.