Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Soukromá střední škola nabízí denní studium: tříleté učební obory kuchař, číšník, barman - výuční list; čtyřletý maturitní obor gastronomie - maturita.

- soukromá střední školačtyřletá střední odborná škola - ekonomické, veřejnosprávní a podnikatelské zaměření

Střední škola založena již 1993 zajišťující výuku čtyřletého oboru cestovní ruch. Nadstandardní výuka výpočetní techniky a jazyků..

Soukromá střední škola. Studijní obory: - cestovní ruch - ekonomika podnikání..

Soukromé střední odborné učiliště: - autoelektrikář - čalouník - číšník - servírka - instalatér - klempíř - kominík - malíř - lakýrník - pokrývač - tesař - zlatník - zedník - mechanik opravář - prodavač.

Soukromá střední odborná škola zajišťující výuku oboru podnikatelská administrativa (podnikání, výpočetní technika). Typ studia: čtyřleté, dvouleté a tříleté nástavbové. Možnost dálkového studia.

Mateřská škola - kapacita 90 dětí - výuka anglického jazyka a hry na flétnu, kroužek výtvarného umění a aerobiku

Nabízíme k prodeji kvalitní ruční pletací příze z přírodních materiálů pro začínající i zkušené pletařky. Prodej pomůcek pro pletení a háčkování. Velkoobchod pletacích přízí a pomůcek pro pletení a háčkování. Výroba a prodej autorských pletených, háčkovaných, tkaných a síťovaných oděvů a doplňků i na zakázku. Vypracování návrhů na ...

Soukromá mateřské škola a centrum pro rodiče s dětmi. Zaměřená na český jazyk. Nabízíme rodinné prostředí, profesionální přístup a spoustu aktivit a kroužků. Kapacita je omezena, maximální počet dětí ve třídě je 15. Přijímáme děti od 3 let.

Cestovní kancelář (nejen) pro potápěče: - individuální zájezdy s potápěním po celém světě - zájezdy s výukou potápění. Potápěčská škola. Prodej, půjčovna: - potápěčská technika - neoprenové obleky - ploutve - tlakové lahve - dýchací přístroje - potápěčské brýle - harpuny - podvodní svítilny - podvodní pouzdra na fotoaparáty.

Komplexní požární ochrana a bezpečnost práce. Služby: -projekce požární ochrany -zajištění funkce požárního a bezpečnostního technika -požární dozor-zajištění a asistence -projekty požární ochrany -požární a bezpečnostní školení -dokumentace -preventivní prohlídky objektů PO a BP -protipožární ucpávky ...

LMS je software pro vaše e-Learningové online vzdělávání vašich zaměstnanců či studentů, navíc bez vstupních investic a měsíčních poplatků. Zcela jednoduchý, přehledný a uživatelsky přívětivý systém pro vaše zaměstnance.

Treasure Hunt Prague. Služby: - pořádání teambuildingu

Ústav jazykové a odborné přípravy.

Vyhledávání manažerského talentu pro vaši firmu. Naše divize přímého vyhledávání pro vás vyhledá odborně způsobilé kandidáty do otevřených manažerských pozic. Poradenství v oblasti HR Pomáháme našim klientům s mapováním, zaváděním a zefektivňováním HR procesů, a to zejména procesu řízení pracovního výkonu, kariérního rozvoje, rozvoje lidí, ...

Rekvalifikační a vzdělávací kurzy s akreditací MŠMT pro oblast obchodu, služby a cestovního ruchu