Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Soukromá mateřská školka a volná herna nabízí tyto služby: - školku - výuku jazyků - volnou hernu pro rodiče s dětmi - denní, večerní a noční hlídání dětí - případně i víkendové hlídání dětí. K dispozici je vila se zahradou, nabízíme pestrý denní program

Školení: -bezpečnost práce ve výškách i pomocí horolezecké techniky. Prodej a revize OOPP proti pádu: - prostředky osobního zajištění pro práce ve výškách. Výškové práce i pomocí horolezecké techniky). Klempířské práce. Dokončovací stavební práce.

Společnost AMCA byla založena v roce 2005 s cílem poskytovat komplexní služby v oblasti pořádání odborných konferencí, firemních a kulturních akcí. Její pracovní tým tvoří zaměstnanci s dlouholetými zkušenostmi v tomto oboru. Od svého založení jsme úspěšně zorganizovali desítky národních i mezinárodních lékařských a dalších vědeckých ...

Vzdělávání firemní: -otevřené, v rámci DVPP -personální poradenství a rekvalifikační kurzy. Další ooblasti: -mediace, alternativní řešení konfliktů a složitých životních situací ( rozvody, péče o děti, spotřebitelské a obchodní spory) -sázkové kurzy -rekvalifikační programy -semináře a kurzy pro školy -firemní školení -mentoring.

Nabízíme individuální i kurzovou výuku světových jazyků a češtiny pro cizince pro firmy i jednotlivce - v kurzu vždy max. 4 osoby. Provádíme překlady a tlumočení. Zajišťujeme studijní jazykové pobyty na partnerských jazykových školách po celém světě. Nabízíme Vám možnost zhotovení překladů v: - angličtině - němčině - ...

Konzultační služby na světových finančních trzích Výuka a školení - odborníci pro práci na mezinárodních finančních trzích

Vydavatelství internetových serverů a publikací zaměřených na: - grafiku - webdesign - digitalní fotografii. Poskytujeme vzdělávací semináře a to jak pro širokou veřejnost, tak jednotlivým firmám, kterým pomáhá se vzděláváním zaměstnanců. Další oblast, ve kterých poskytuje Grafika Publishing vzdělávací služby je polygrafie.

Podnikatelský institut PYRAMIDA, s.r.o. pod vedením PhDr. PhMr. Štefana Medzihorského poskytuje: - kurzy - semináře - školení - vzdělávání.

Firma organizuje konference, workshopy a semináře pro vysoce postavené manažery z různých oblastí obchodu, služeb a státní správy.

Kompletní a odborný servis všem firmám zabývajícím se úklidem a čištěním. Zakládající člen České asociace úklidu a čištění - CAC.

Podpora a napomáhání rozvoje tělesné výchovy a sportu široké veřejnosti. Akreditovaná školení MŠMT ČR a systém dalšího vzdělávání cvičitelů a instruktorů..

Jazykové kurzy a jazykové konzultační služby zejména pro firmy, překlady a tlumočení.

- Normalizační služby, kontrola a certifikace jakosti. - Finanční poradenství

Jazyková agentura pro výuku, překlady, tlumočení. Jazyková škola. Jazykové kurzy: - světové jazyky-angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština i méně frekventované jazyky. Čeština pro cizince.

Alfa Language Clubs-Praha - jazyková škola, překlady. 15 jazyků, včetně češtiny pro cizince. Začátky kurzů po celý rok. Akreditace od MŚMT na kurzy DVPP. Možnost výuky: v našich učebnách i u klientů). Typy kurzů: - individuální výuka - skupinová výuka pro veřejnost (2 - 5 studentů) - firemní kurzy - příprava na jazykové zkoušky - ...

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Prodejní internetová galerie - autorská tvorba Kurzy - malba na hedvábí pro začátečníky i pokročilé všech věkových kategorií vedené výtvarníkem v malých skupinách nebo individuálně v prostředí ateliéru - šité na míru - autorská prodejní galerie

Pořádání veřejných i firemních vzdělávacích kurzů a seminářů vč. rekvalifikačních kurzů akreditovaných MŠMT po celé ČR. Např. pravidelně pořádáme kurzy: Zákoník práce a pracovní právo.

Pořádání víkendové semináře a přednášky. Masáže japonské, kineziolofie, reiky