Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce, deratizace zajišťuje kvalifikační kursy, vzdělávání, organizuje semináře a školení. Vydává Zpravodaj DDD.

Státní střední průmyslová škola zajišťuje výuku čtyřletého oboru technické lyceum, informační technologie a strojírenství se zaměřením počítačovým, ekonomickým a na technické vybavení budov.

Soukromé všeobecné gymnázium zajišťuje výuku čtyřletého oboru.

Smyslem projektu je poznávat a učit se, jak co nejefektivněji komunikovat v prostředí masových médií, jak identifikovat nejvhodnější­ komunikační kanály, jak připravit a distribuovat klíčová sdělení, jak rozumět jazyku médií.

Vzdělávací a poradenská společnost. Firemní kurzy: -management -řízení lidských zdrojů -osobnost efektivního managera -marketing -profesionální prodejní dovednosti -nákupní oddělení -asistentky, sekretářky -prezentační a lektorské dovednosti -osobní rozvoj -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -požární ochrana.

Základní škola s rozšířenou výukou matematiky a anglického jazyka s družinou a jídelnou.

Služby: -praktické ekonomické vzdělávání

Církevní mateřská škola. Církevní základní škola. Církevní gymnázium.

Knihovna. Poskytování výpůjčních, vzdělávacích a informačních služeb.

Základní umělecká škola se zaměřením na výuku hudebních a tanečních oborů

NAKLADATELSTVÍ ÚČETNÍ A DAŇOVÉ LITERATURY VELKOOBCHOD - MALOOBCHOD - PRODEJ Prodejna nakladatelství BILANCE Vlkova 20, Praha 3 - Žižkov (v blízkosti VŠE). Prodejna přemístěna do dvora Otevírací doba : pondělí až pátek 9 - 16 hod.

Společnost TrimCon poskytuje řadu produktů a služeb zaměřených na rozvoj managementu firem a organizací.

Jazykové kurzy. Vzdělávací programy pro děti. Kurzy osobního rozvoje.

Novo Nordisk je světovou jedničkou v péči o pacienty s diabetem. Stala se jí díky své rozsáhlé nabídce produktů pro diabetiky, zahrnující i nejpokročilejší produkty v oblasti systémů pro podávání inzulinu, poruchy srážení krve, růstové poruchy a substituční hormonální terapie.

Jazyková škola. Pomaturitní kurzy, individuální kurzy. Angličtina - AJ: 1 - leté pomaturitní studium, kurzy pro veřejnost: -každých 6 týdnů, příprava na státnice, Cambridge Exams, konverzace -možnost kombinace s němčinou-NJ nebo francouzštinou-FJ