Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha
SKY Academy, s.r.o.
Machart marine s.r.o.

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Konzultační a tréninková činnost zaměřená na efektivitu prodejních týmů i celých organizací působící zejména ve farmaceutickém sektoru. Získávání konkurenční výhody klientů. Rozvoj kompetencí pracovníků na všech urovních klíčových procesů.

Dance Aerobic TJ Sokol - kurzy aerobiku a tance.

Školení odborné způsobilosti pro práci ve výškách, včetně a bez lanového přístupu a bez použití individuálního zabezpečení. Revize OOPP a horolezeckého vybavení. Zpracování technologických postupů pro práce ve výškách.

Služby. -organizování sportovních a kulturních akcí -poskytování tělovýchovných a sportovních služeb -pořádání kurzů pro cvičitele, trenéry a rozhodčí, činnost sportovních instruktorů -půjčování sportovních potřeb -pozemní doprava vyjma železniční a silniční motorové -obchodní činnost.

Činnost: -vydavatelská -nakladatelská -reklamní -marketing. Specializovaný maloobchod. Výroba, rozmnožování, nahrávání: -zvukový a obrazový záznam. Práce: -kopírování. Služby: -ubytování. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Pořádání: -odborné kurzy, školení a jiné vzdělávací akce -lektorská ...

Státní střední odborná škola. Studijní nabídka: Učební obory: -cukrář -kadeřník -kuchař -prodavač -aranžér Studijní obory: -Hotelnictví -cestovní ruch. Nástavba: -Podnikání. Možnost dálkového studia. Tříleté nástavbové studium Podnikání Služby. -jazykové vzdělávání. Specializační kurzy: -Kurz vyřezávání ovoce a zeleniny ...

-Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Zprostředkování obchodu a služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, ...

Katolické gymnázium Třebíč - osmileté gymnázium - čtyřleté gymnázium.

Mateřská škola Okružní je umístěna uprostřed malého sídliště na západním okraji města Třebíče. V její blízkosti se nachází les, louky i velký rybník. Naše školka má čtyři třídy a navštěvuje ji 89 dětí ve věku od 2 - 7 let. Děti jsou rozděleny do tříd s názvy Rybička, Motýlek, Beruška a Veverka. V dubnu 2001 byla škola přijata na základě vlastního ...

Podnikatelské a vzdělávací centrum má k dispozici ubytování o kapacitě 50 lůžek s možností přistýlek. Hosté mají k dispozici parkování uvnitř hlídaného areálu, WIFI připojení zdarma.

Nabízíme vedení účetnictví, mzdové agendy, daňové evidence či rekonstrukci účetnictví. Zajišťujeme vzdělávací semináře a kurzy.

Od září 2018 otevíráme tyto vzdělávací kurzy: Studium pro ředitele škol a školských zařízení - zahájení 6. října 2018 Studium pedagogiky - 5 volných míst - zahájení 22. září 2018 Primární logopedická prevence - zahájení 22. září 2018

Služby: -kosmetické poradenství -kurzy. Prodej: -kosmetika -oděvy, prádlo.

Základní škola. Školní jídelna - tel. 568 824 063. Školní družina: - tel. 568 821 181, 724 259 029.

Základní škola. - školní družina: tel. 739 382 220 - školní jídelna: 739 382 221.

Západomoravská vysoká škola: -bakalářský studijní program Kulturněhistorická studia Udržitelný rozvoj regionu a krajiny Přijímací zkouška: -ověření znalostí z anglického jazyka, z oblasti logického myšlení a z oblasti informatiky a výpočetní techniky -písemný test -ústní pohovor.

Německá přejímací kontrolní organizace. Certifikace systémů.