Obchodní akademie, odborná učiliště, průmyslové, odborné a umělecké školy nebo gymnázia. V České republice najdete státní i soukromé instituty vzdělání nabízející vysoký standard výuky, nadstandardní technické vybavení a také kvalitní pedagogické činnosti.

Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky. VOŠE a JŠ: tel: 326 718 055 studijni@oamb.cz

Střední škola. Sudijní obory: -informatika v ekonomice -podnikání a služby.

Služby: -škola. Obory: -Bezpečnostně právní činnost -Bezpečnostní služby.

Střední odborná škola: -elektronické počítače -obchodní akademie -informatika v ekonomice.

Státní střední odborná škola zajišťující výuku čtyřletých oborů strojírenství, technická zařízení budov a informační technologie.

Střední škola, Nástavbové studium podnikání. Obory: -provoz služeb -krejčí -čalouník -kuchařské práce -zednické práce -malířské a natěračské práce -pečovatelské práce -šití prádla -truhlářské práce. Ubytování, domov mládeže, školní jídelna.

VOŠ, SPŠ a OA* Čáslav. Vyšší odborná škola. Střední průmyslová škola. Obchodní akademie.

Střední škola. Státní konzervatoř zajišťující výuku šestiletých oborů hudba, zpěv.

Předmětem hlavní činnosti SOŠ a SOU technických oborů je poskytování středního vzdělávání v oblastech Elektrotechniky, Nábytkářství a Strojírenství souladu s právními předpisy. Domov mládeže poskytuje ubytování a výchovně vzdělávací činnost žákům středních škol a studentům vyšších odborných škol. Školní jídelna zajišťuje školní stravování žáků a ...

Střední odborná škola informatiky a spojů. Střední odborné učiliště.

Střední škola lesnická a rybářská Bzenec. Studijní obory: - ekologie a životní prostředí - uměleckořemeslné zpracování dřeva - chovatelství - kynologie - mechanizace zemědělství a lesního hospodářství - lesní mechanizátor - rybář.

Střední odborná škola SOŠ. Domov mládeže ulice Jungmanova 1544 - tel.: 495493591.

Střední integrovaná škola a učiliště. Služby, práce: - soustružení do průměru 300 mm a délky 1500 mm - frézování - veškeré vrtání. Škola: - svářečská - přezkoušení ZE1 a ZG1 (svařování). Kurz: - svařování. Rekvalifikace a výuka ve strojním oboru.

Střední odborná škola. - studijní obory s maturitou: 63 - 41 - M / 004 Obchodní akademie 63 - 41 - M / 040 Informatika v ekonomice - rekvalifikační kurzy: - účetnictví - práce na PC - jazykové kurzy: - angličtina. Bližší informace na www.oanachod.cz.

Stravování: - školní restaurace a jídelna (v areálu školy). Praktická výuka žáků (v rámci odborné praxe) pod dohledem zkušených pedagogů. Závodní stravování široké veřejnosti. Nekuřácké prostředí. Pořádání: - firemní či rodinné oslavy a společenské akce.

Státní všeobecné čtyřleté a osmileté gymnázium.