Obchodní akademie, odborná učiliště, průmyslové, odborné a umělecké školy nebo gymnázia. V České republice najdete státní i soukromé instituty vzdělání nabízející vysoký standard výuky, nadstandardní technické vybavení a také kvalitní pedagogické činnosti.

Státní humanitní a přírodovědné čtyřleté gymnázium. Fakultní škola Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy a člen Czech E-Learning Network.

Škola je koncipována jako 8-leté gymnázium. Nabízíme zajištění přístupu na univerzity a vysoké školy v České republice i ve Spolkové republice Německo. V německém jazyce dále nabízíme i školu mateřskou a základní.

Odborné učiliště. Studijní obory: - kuchař - prodavač - švadlena - zahradník.

Střední škola zajišťující výuku čtyřletého oboru sociální péče. UČEBNÍ OBORY : - kuchař - číšník - zedník - klempíř - pokrývač - montér suchých staveb - krejčí - zednické práce - stravovací a ubytovací služby

Učební obory: - mechanik-elektronik - cukrář - elektrikář - prodavač potravin - prodavač a výrobce lahůdek - kuchař-číšník pro pohostinství.

Obchodní akademie, Střední odborná škola knihovnická a Vyšší odborná škola knihovnických, informačních a sociálních služeb.

Speciální mateřská škola pro děti s více vadami. Speciální základní škola. Zvláštní škola pro žáky s více vadami. Pomocná škola pro žáky s více vadami.

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené. Mateřská škola, základní škola: - třídy logopedické, třídy surdopedické. Střední škola a střední odborné učiliště - obory: - elektronické počítačové systémy (maturitní obor) - elektrikář - slaboproud (učební obor) - zahradník (učební obor). Internát.

- mateřská škola - školka Kapacita: 25 dětí Typ výuky: Školní vzdělávací program Zřizovatel: obec

Střední odborné učiliště a praktická škola - truhlářské práce - knihařské práce - zednické práce - dřevařské práce - kuchařské práce - šití oděvů

Vyšší odborná škola - vyšší obchodní podnikatelská škola denní studium - obory - bankovnictví a finance - management cestovního ruchudálkové studium - obory - management cestovního ruchu

-Státní všeobecné čtyřleté a osmileté gymnázium.