Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.

Výzkumná činnost ve vědeckých centrech je v posledních letech zaměřená na biochemii, nanotechnologie, molekulární biologii, výzkum v oblasti léčby nádorů, biomedicínské aplikace a další obory. Výzkum na univerzitní půdě, v rámci dotací či odborných prací.

Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - Aplikovaný výzkum v oblasti obilovin
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. je úspěšným pracovištěm aplikovaného výzkumu v resortu zemědělství a obilnářství. Zaměřuje se na řešení specializovaných výzkumných projektů a šlechtění obilovin. Klíčové oblasti výzkumu zahrnují Aplikovaný geneticko-šlechtitelský výzkum, Ochranu rostlin, Hodnocení vlastností půd, Pěstební technologie ...
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - Aplikovaný výzkum v oblasti obilovin
Organizační poradenství pro marketing, sociologický výzkum a vedení databází.

Frima se zabývá klinickým zkoušením léků fáze I-IV, registrací a marketingem léků v České republice, východní Evropě a Evropské unii..

Export - zkušební činnost v oboru silnoproudé elektroniky - zkratové zkoušky- inženýrská činnost pro energetiku Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Architektonické a inženýrské poradenství a podobné technické ...

Poradenské služby, komplexní a praktické pokrytí potřeb italské klientely. Analýza trhů a výrobních sektorů. Studie proveditelnosti podnikatelských záměrů. Vyhledávání obchodních partnerů. Příprava a zakládání obchodních společností. Účetní a daňnové poradenství. Právní a personální asistence. Public relations a reklama.

Provádění výzkumu oblastí Asie a Afriky z hlediska historického a sociálně politického.

Vědecko-výzkumná činnost EuroMISE centra je zaměřena na řešení výzkumných problémů v hraniční oblasti informatiky a statistiky na jedné straně a biomedicínských oborů na straně druhé.

Nabídka kompletních služeb spojených se získáváním, zpracováním a vyhodnocováním informací nutných pro marketingové rozhodování.

Služby pro podporu biochemického a farmaceutického základního i aplikovaného výzkumu.

Poradenství, konzultační a posudková činnost, zpracování technických studií, včetně výpočtů a měření v oboru stavby strojů a energetiky. Zkoušky a měření na vysokotlaké horkovodní smyčce (20 MPa, 320 oC). Inženýrská a technicko-normalizační činnost v oboru energetiky.

Poradenská činnost v oblasti spotřebního zboží: - vývoj - inovace produkce, techniky a technologie - příprava norem - hodnocení kvality. Poradenská činnost v oblasti zemědělství a potravinářských produktů.

Vědecko výzkumná činnost v oblasti strojírenství, stavebnictví a dopravy, dynamické expertízy a vývoj mobilních pulzátorů.

Constat reseach nabízí široké spektrum nástrojů na efektivní marketingovou analýzu / výzkum trhu Constat realizuje: MARKETINGOVÝ VÝZKUM: Kvantitativní průzkumy Kvalitativní průzkumy Mystery Shopping Consulting, Outsorcing, Coaching Adaptace business plánu Příprava obchodní strategie Provozní a marketingová strategie (audit ...

Zabýváme se průzkumnými pracemi a konzultačními činnostmi v oblasti inženýrské geologie, podzemních staveb, hydrogeologie a geotechniky.

Poskytujeme full servis v oblasti podpory prodeje: merchandising, doplňování zboží, ochutnávky, monitoring, spotřebitelské soutěže, sampling, průzkum trhu. Služby poskytujeme po celé České i Slovenské republice.

Společnost Hapra, spol. s r.o. je v současné době výhradním zástupcem pro ČR a SR významné německé dermatologické firmy Dr. August Wolff, Bielefeld. Svou činnost především zaměřuje na poskytování odborných informací o léčebných přípravcích jak pro lékaře nebo lékárniky, tak i pro laickou veřejnost. Zabývá se: - organizací odborných ...

Provozujeme on-line aplikaci pro online dotazníky a ankety (CAWI). Můžete vytvořit on-line dotazník, poslat e-mailové pozvánky, automaticky vytvořit tabulky a grafy. Vzory online dotazníků. Výzkum trhu se zaměřením na on-line dotazníková šetření.

Výzkumná, inženýrská a poradenská organizace v oblasti paliv a energetiky.

Vědecko - výzkumné pracoviště a hlavní oblastí zájmu je vrcholový sport a pohybové aktivity nesoutěžního charakteru. Z toho vyplývá také hlavní činnost, jíž je diagnostika aktuálního stavu sportovců. Intenzivně se věnujeme především vědeckému servisu pro státní a resortní sportovní reprezentaci. Pro resort Ministerstva obrany řešíme ...

Biotechnologický výzkum, vývoj hematologických, onkologických a protizánětlivých léčiv. Výroba léčivých přípravků na bázi moderních biotechnologií. Nabídka produktů: - Aranesp - ENBREL - EPOGEN - Kepivance™ - Kineret - Neulasta - NEUPOGEN - Sensipar.

Služby DNV: -kurzy a semináře -certifikace -poradenství -vývoj a výzkum -informační technologie -výchova pracovníků. Cílem podnikání DNV je ochrana života, majetku a životního prostředí. Certifikace: -systémů zabezpečení jakosti -systémů environmentálního managementu -HACCP - zabezpečení hygienické nezávadnosti potravin ...

GEODIS PRAHA, s.r.o. vznikl v prosinci 1993 jako dceřinná společnost firmy GEODIS BRNO. Hlavní náplní činnosti firmy jsou především veškeré práce v oblasti inženýrské a stavební geodézie, katastru nemovitostí, tvorby mapových podkladů a zpracování grafických dat pro různé systémy. Dále zabezpečujeme dodávky ortofotomap na území celé ČR, digitální ...

Genealogické služby - vyhledání a zpracování podkladů pro sestavení rodokmenu rešerše na území Čech, význam příjmení, místopis, grafická úprava rodového grafu