Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Lázně. Léčba: - nemoci pohybového aparátu - stavy po úrazech a operacích pohybového aparátu - rehabilitace - nemoci neurologické - nemoci oběhového ústrojí - stavy po popáleninách.

Společnost UNIMED Jeseník, spol. s r. o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

MUDr. Tomáš Skýba je praktický lékař pro děti a dorost v Petřvaldě.

Společnost Studio Zuzana, s.r.o. poskytuje rehabilitační služby.

Společnost Medica zdravotní péče, s.r.o. provozuje mobilní hospic, služby domácí péče, podporuje vzdělávání a další aktivity v sociálních službách.

Praktický lékař pro děti a dorost, dětský lékař, pediatrie.

Toplaser: - laserové pracoviště - odstraňování znamének - laserová epilace - neinvazivní liposukce. Zdravotnictví: - dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie - kožní lékařka.

FyzioActive, s.r.o. poskytuje vysoce specializovanou péči v oblasti fyzioterapie. Zaměřujeme se na odborná vyšetření, léčbu a prevenci širokého spektra poruch pohybového aparátu u dospělých a dětí. V rámci fyzioterapie využíváme velké množství nejrůznějších technik a metod, které respektují neurofyziologické aspekty lidského pohybu a lidského ...

Společnost adult praktik s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Krnově - MUDr. Aneta Andršová

Agentura domácí péče: - zdravotní ošetřovatelská domácí péče - péče o těhotné - lymfodrenáže - léčebné, zdravotní a kosmetické - masáže - klasické, zdravotní, těhotenské - nastřelování náušnic

Zdravotnické centrum: - praktický lékař - diabetologický lékař, internista - diabetolog - dermatovenerologický lékař - gynekologický a stomalogický lékař - ultrazvuk - RTG - lékárna - kožní - psychiatrie - zubní - ORL - neurologie - velká laboratoř.

Mediland je zdravotní středisko, kde zákazníci najdou oční optiku, lékárnu, domácí péči, zubní laboratoř, masážní salón a další.

Sportovní hala, Na Lapači 247, 755 01 Vsetín Tel.: 734 522 286 - palubová podlaha o rozměrech 43 x 22m, tribuna pro 100 diváků a galerie - pronájem palubovky - většina míčových sportů a skupinová cvičení - samostatné uzamykatelné šatny se zázemím - dostatečné množství parkovacích míst Zimní stadion, Na Lapači 394, 755 01 ...

Oční optika. Prodej, oprava, výroba: - kontaktní čočky - sluneční, dioptrické brýle - brýlové obruby, skla - multifokální skla.

Oční optika. Prodej, oprava, výroba: - kontaktní čočky - sluneční, dioptrické brýle - brýlové obruby, skla - multifokální skla.

Lékárna. Volný prodej a výdej na recept: - léky, doplňky stravy - kosmetika - produkty pro děti.

Podologie Luhačovice. Podologické služby jsou určené pro dospělé, děti i sportovce. Komplexní péče o chodidla. Výroba ortopedických stélek.

Zdravotnické zařízení: - ústav sociální péče pro mentálně postižené. Domov důchodců.

Společnost PSOR-DERM s.r.o. provozuje kožní ambulanci v Havířově.

Neurologická ambulance a Spánková poradna INSPAMED, s.r.o. se zabývá diagnostikou a léčbou poruch spánku a bdění.