Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Kompletní kosmetické služby. - ošetření pleti - úprava obočí - barvení obočí a řas - epilace. Prodej kosmetiky pro domácí použití. Další služby: - liftingové ošetření - masáže obličeje, krku, dekoltu - reflexní masážní terapie - sportovní masáž celého těla aj.

Zdravotní potřeby Na Letné Náchod Jsme kamenný obchod s mnohaletou tradicí. V naší nabídce naleznete velké množství produktů napomáhajících zkvalitnit a zpříjemnit život. Rádi pomůžeme, a proto se na nás neváhejte obracet. Masážní salon na Letné. Švédská, sportovní, relaxační masáž.

Školení - první pomoc, používání záchranných pomůcek, přednášky - bezpečný pobyt u vody Doprava raněných a nemocných - vodní záchranná služba

Wellness centrum: - whirpool - finská sauna - solární louka - aroma pára - masáže

Ve ViaNatura centru ve Zlíně se díváme na člověka jako celek a snažíme se o komplexní přístup. Používáme postupy tradiční čínské medicíny. Neřešíme důsledek, ale příčinu potíží. Reflexní terapií lze řešit jakýkoliv problém, který nás trápí. Reflexní body jsou zejména na chodidlech, na nohou, na rukou, obličeji, na hlavě, ale i jinde na těle. ...

Martina Hlavatá provozuje biorezonanci, která využívá elektromagnetické frekvence k podpoře samoléčebných schopností těla. Tato metoda je vhodná pro všechny věkové kategorie a pomáhá při alergiích, chronické bolesti, trávicích problémech, kožních onemocněních, hormonální nerovnováze, únavě, stresu a detoxikaci.

Chemická laboratoř: -fyzikálně-chemické a mikrobiologické rozbory: -pitné, pitná, povrchové, povrchová odpadní vody, voda, vodné výluhy -vín, víno, vína -alkoholických a nealkoholických nápojů, nápoje -potraviny -kalů, kaly.

KB klinika s.r.o. se specializuje na moderní léčbu křečových žil. Nabízí šetrné metody jako laserovou operaci, ClariVein a sklerotizaci.

Welness centrum. Restaurace a kavárna: -stravování, jídlo, obědy, večeře, nápoje -denní menu -možnost pořádání - akce svatby, rodinné akce, trachty, oslava, promoce, třídní sraz -možnost konání firemní akce, školení: -projektor s notebookem pro projekci (Windows, MS Office), WiFi volně k použití, flipcharty -oddělený prostor pro 38 ...

Veterinární lékař: interna, chirurgie, porodní a gynekologie, RTG, sono, videoskop, biochemická laboratoř. Pravidelné očkování, čipování, tetování, odčervení, prodej chovatelských potřeb.

MUDr. Víšek s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

D.C. Resslova s.r.o. provozuje zubní ordinaci zaměřenou převážně na záchovnou stomatologii, endodoncii a protetiku.

HELIOS Psychiatrie s.r.o. provozuje psychiatrickou ordinaci.

Oční optika. Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - dioptrické brýle - sluneční brýle - kontaktní čočky - roztoky, kapky - brýlové obruby - pouzdra na brýle. Služby: - odborné vyšetření zraku optometristou, optometrie - aplikace kontaktních čoček. Další prodejny: - Hevlín 460, 671 69 - Hatě 183, 669 02 - Náměstí ...

Lékárna Centrum MB s.r.o. nabízí široký sortiment léků na lékařský předpis, ale také volně prodejné léky. Dále u nás můžete zakoupit humánní i veterinární léčiva, potravinové doplňky, vitamíny a další potřeby. Najdete nás v Ústí nad Labem na ulici V Jirchářích. Lékárna, maloobchod, prodej: - léky - léčiva - potravinové doplňky - ...

Oční optika. Prodej, maloobchod: - dioptrické a sluneční brýle - brýlové obruby. Služby: - čištění brýlí ultrazvukem - srovnání a úprava brýlových obrub - výměna šroubků, matic, sedel, stranic záruční i pozáruční servis.

Andrea Anežka Čermáková se zaměřuje na pomoc při překonávání životních trápení a objevování vnitřní síly. Andrea využívá metodu One Brain k odstranění stresu, emocionálních bloků a problémů.

Solná jeskyně. Relaxační kůra probíhá 45 minut. Příznivé účinky haloterapie, neboli pobytu v solné jeskyni. Při pobytu v solné jeskyni dochází ke vdechování mikroelementů, obsahujících minerály a stopové prvky, které jsou nezbytné pro správnou činnost lidského organismu. Solná jeskyně díky svému mikroklimatu příznivě působí na řadu ...

Optika Strnad s.r.o. má široký sortiment brýlí a čoček, včetně dětských, dámských a pánských modelů. Specializují se na antireflexní vrstvy a moderní technologie.

Lucie Voříšková se zaměřuje na relaxační masáže zad.

MK Pediatrie s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro děti a dorost.

Dodávka testovacích etalonů pro detektory kovů rentgenovými inspekčními systémy především v potravinářském průmyslu. Rentgenové stínící záclonky. Sanitární těsnění. Výroba na míru.

Kalist - kalibrační laboratoř: - validace, kalibrace, servis a prodej měřidel.