Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Psychoterapeut, psychiatr. Psychoterapeutická a psychiatrická ordinace pro dospělé a dorost.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrie, pediatrická ordinace. Provozní doba: -po 8-11.30 nemocní, 13-14.30 objednaní -út 8-10.30 nemocní, 10.30-12 očkování -st 8-10 nemocní -čt 10-12.30 poradna, 13-16 nemocní, 16-18 objednaní -pá 8-11.30 nemocní, 13-14.30 ...

Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Barbora Mádrová poskytuje komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči pro dospělé od 19 let věku. Provádíme odběry biologického materiálu, očkování i domácí péči. Naši ordinaci najdete v Troubsku, okres Brno - venkov. Ordinace praktického lékaře pro dospělé: - lékařské ošetření, vyšetření - ...

Gynekologicko - porodnická ambulance a dětská gynekologie. Leserová terapie.

Odborný ženský lékař. Gynekologie.

Služby: Stomatologie a zubní implantáty: -stomatologické pracoviště v Břeclavi. Naší orientací je především implantologie. Zabýváme se zcela bezbolestnou aplikací zubních implantátů a náhrad.

Soukromá gynekologicko - porodnická praxe

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrie.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrická ordinace, pediatrie.

Charitní ošetřovatelská služba Zlín. -odborná zdravotní pomoc v domácím prostředí. -odborné zdravotnické úkony indikované lékařem (převazy).

XC dent s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci se zaměřením na estetickou stomatologii a endodoncii.

GYNEKOLOGIE Průšová Eva s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

IMPARADENT s.r.o. provozuje zubní ordinaci se zaměřením na parodontologii, implantologii, protetiku a dentální hygienu.

Společnost Cytogenetická laboratoř Brno, s.r.o. má laboratoř, kde provádí cytogenetické a molekulárně cytogenetické vyšetření.

VPL-Jihlava s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.