Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
MUDr. Lucie Mahelová s.r.o. provozuje ordinaci se zaměřením na revmatologii.

Mgr. Ivana Haraksimová je fyzioterapeutka, která provozuje: - mobilizaci páteře a periferních kloubů - metody Ludmily Mojžíšové - techniky měkkých tkání a další.

Služby oční optiky, zhotovení dioptrických brýlí. Měření zraku. Prodej slunečních brýlí a doplňkového sortimentu. Oprava optiky a čištění. Výroba a prodej kontaktních čoček.

Mgr. Petra Štelclová se zaměřuje na fyzioterapie, kineziotaping a parafínové zábaly rukou.

MUDr. Ondřej Pavlík provozuje soukromou stomatologickou ordinaci.

MUDr. Monika Těšíková provozuje dermatologickou ordinaci v Brně.

MDDr. Marta Adamová provozuje stomatologickou ambulanci.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče - provoz dětské kardiologické ordinace

Psychotesty pro řidiče. Realizujeme akreditované dopravně-psychologické vyšetření prostřednictvím metodiky schválené Asociací dopravních psychologů ČR s ohledem na platnou legislativu. Respektujeme etický kodex a garantujeme profesionalitu poskytovaných služeb. Vyšetření provádíme ve vlastních prostorách s kompletním vybavením pro dopravně ...

Společnost Estetická medicína Ostrava s.r.o. poskytuje péči v oblasti parodontologie a kosmetologie.

Praktický lékař pro dospělé. Ordinace: Lipová 468 Dambořice, 696 35 Telefon: 518631324 Násedlovice 211 Násedlovice, 696 36 Telefon: 518631436

MUDr. Soňa Petrová provozuje gynekologickou ambulanci.

Společnost Oční ambulance KUK s.r.o. provozuje oční ordinaci.

MDDr. Josef Kasal provozuje stomatologickou ordinaci a zaměřuje se i na dentální hygienu a implantologii.

Společnost SteMa Medica s.r.o. provozuje stomachirurgickou ambulanci.

Bc. Kateřina Grygarová se zaměřuje na cvičení s nastávajícími matkami, předporodní přípravu, masáže a tejpování.

MUDr. Miroslava Pukowietzová provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Společnost perfect teeth s.r.o. provozuje zubní ambulanci v Olomouci.

Společnost Ortopedie - Nandana, s.r.o. provozuje Centrum pohybové medicíny. Ordinaci mají v Ostravě, Bruntále a v Opavě. Na -eshopu mají k prodeji ortopedické pomůcky.