Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Praktický lékař pro děti a dorost. Dětský lékař (pediatr).

ABC alergologie, s.r.o. provozuje ordinaci alergologie a klinické imunologie.

Oční ordinace Proxima, s.r.o. se zaměřuje na kompletní vyšetření očí u dospělých i dětí.

Ordinace všeobecného praktického lékařství: - léčebná a preventivní péče - infuzní terapie - lymfodrenáže.

Laserové centrum. Estetiká dermatologie. Kožní ordinace.

MUDr. Filip Bartl s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

Stomatologické centrum. Jsme moderní nejen vybavením, ale také naším přístupem, díky kterému využíváme nejnovější lékařské poznatky a postupy v ošetření. Bezbolestné ošetření a profesionální přístup pro každého pacienta.

Zubní klinika Smile Factory, s.r.o. poskytuje pacientům komplexní moderní stomatologickou péči dle evorpských standardů v příjemném a nenuceném prostředí. Při první návštěvě provedeme vstupní vyšetření a důkladnou anamnézu pacienta, s komplexní analýzu zubů a ústní dutiny. Mezi naše služby patří ošetření zubního kazu, estetická stomatologie, ...

Dialservis s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Provádíme kompletní služby v oblasti plastické chirugie od operace prsou až po plastickou korekci nosu nebo odstranění chrápání. Operace dolních i horních víček, liposukce, plastická operace břicha, transplantace vlasů. Kosmetologie, botox, odstranění vrásek, lifting obličeje. dermatologie- odstranění znamének.

Gynekologická ambulance Jednodenní chirurgie Studio Dědkov

Zubní klinika v centru Brna, která má k dispozici moderní zubní ordinace s prvotřídním stomatologickým vybavením a dlouholetou praxí. Personál se pravidelně zúčastňuje kurzů a přednášek od předních českých i světových specialistů. Nabízí individuální přístup s vypracováním léčebného plánu na míru i s možnostmi financování.

Logopedie Vysočina s.r.o. provozuje logopedickou kliniku, kde se snaží léčit opožděný vývoj řeči, vývojovou dysfázii, dyslalii, mutismus a jiné poruchy ve vady řeči dětí.

Bečvanská zdravotní s.r.o. provozuje prezentaci všeobecného praktického lékaře.

První radiologická s.r.o. je nestátní zařízení zaměřující se na teleradiologii.

Chirurgie Kamenice s.r.o. provozuje chirurgickou ordinaci, zabývá se cévní chirurgií a sonografií.

SKYDENT s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci a zaměřuje se také na dentální hygienu a bělení zubů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

NeuroHope Zlín s.r.o. provozuje ordinaci zaměřenou na neurologické vyšetření pacientů.

Kategorie: -lázeňský a léčebný dům, hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové. Vybavení objektu: -restaurace, bar -bazén - voda ošetřena ozónem.

MUDr. Ján Jablonský zajišťuje provoz ordinace odborného lékaře otorinolaryngologie.

U nás máte zajištěné i základní lékařské vyšetření a konzultace s lékařem v průběhu terapie. Služby: - prevence obezity - komplexní péče pro osoby s nadváhou - skupinová a individuální terapie nadváhy - nenásilné změny ve výživě - změření složení těla, určení procenta tuku, množství svalstva a kostní hmoty, objem tělesné vody a ...