Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Veterinární ordinace: Přímětice Dlouhá 824/54 Ordinační doba: Po 8 - 10 17 - 19 Út 17 - 19 St 8 - 10. 17 - 19 Čt 17 - 19 Pá 8 - 10 17 - 18 Veterinární ordinace: Hodonice Obecní 404 Ordinační doba: Út, Pá 14-16 hod. Provádím: Preventivní medicína, antiparazitární ...

Veterinární ordinace: - preventivní léčba zvířat - vakcinace, očkování - běžné chirurgické úkony - ošetření ran.

Rehabilitační centrum, středisko: - rehabilitace - léčba teplem - vodoléčba, perličkové koupele - elektroléčba - masáže - solárium - lavathermové zábaly - suché zábaly - kryoterapie - solux - magnetoterapie.

Dodávky, velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - zdravotnický materiál - zdravotnické pomůcky - zdravotnické, zdravotní potřeby - dezinfekce pro zdravotnická zařízení, soukromé ordinace, laboratoře a stomatologie (převážně odběratelé v oboru gynekologie a porodnictví).

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - potravinové doplňky, vitamíny - homeopatika - zdravotní kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Veterinární ordinace: -preventivní léčba malých zvířat -vakcinace, očkování -běžné chirurgické úkony -ošetření ran. -u hřiště.

BAMORLA DENT s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

Fox alergomedical s.r.o. provozuje ordinaci alergologie a imunologie.

Ústav sociální péče pro mentálně postiženou mládež.

Společnost reliefclinic s.r.o. se zaměřuje na plastickou chirurgii a estetickou medicínu

Váš výživový poradce je váš trenér na správnou výživu. Pomáhá vám osvojit si nové stravovací návyky jak po technické, tak po praktické stránce. Prechod do zdravého zpusobu stravování není záležitostí jednoho dne, a proto je dobré mít po ruce nekoho, kdo vám pomuže a zodpoví vám vaše dotazy.

Plastický chirurg vykonávající široké spektrum plastických operací: - operace očních víček, modelace/redukce/zvětšení prsů, tumescentní liposukce, plastické operace uší, labioplastika, odstraňování vrásek, plastika břicha, facelift, fatgrafting aj.

Prodej zdravotnických potřeb přes e-shop - kompenzační pomůcky, tlakoměry, inhalátory, glukoměry, teploměry, zdravotnická obuv, kyslíkové generátory, vložky do bot, zubní hygiena, ortézy a bandáže, chirurgické a pedikérské potřeby.

MUDr. Eva Sikorová, s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

Oční optika. Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - dioptrické brýle - sluneční brýle - kontaktní čočky - roztoky, kapky - brýlové obruby - pouzdra na brýle. Služby: - odborné vyšetření zraku optometristou, optometrie - aplikace kontaktních čoček.

Praha foniatrie, thajská masáž, REIKI, Shamballa, rehabilitace, logopedie, fyzioterapie, terapeut. V našem centru se věnujeme pacientům s poruchou řeči, sluchu a hlasu a s neurologickým postižením. Nabízíme a provádíme foniatrickou a otorinolaryngologickou péčí. Poskytujeme sluchadla a vyšetření ve zvukové laboratoři. Pečujeme o pacienty s ...

Výroba, kovovýroba, oprava, servis: -zdravotnické, lékařské nástroje a zařízení pro všechny lékařské obory -nástroje - chirurgické, gynekologické, ortopedické, zubní -jehly-všechny typy a velikosti -kleště-na sádru, štípací na kosti, štípáčky-chapáčky, podávkové kleště -nůžky - obvazové, chirurgické, oční, manikurové, lonsilární, ...

Wellness Dana Dobřichovská je oázou klidu a relaxace, která se nachází v srdci malebného města Žďár nad Sázavou. Tento wellness a beauty salon nabízí širokou škálu služeb zaměřených na podporu zdraví, krásy a celkové pohody. Hlavní služby zahrnují: - Nu Skin: Inovativní kosmetické produkty a řešení pro anti-aging a péči o pleť. - Lumi Spa: ...