Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Společnost Šťastná gynekologie, s.r.o. se zabývá: . gynekologií, porodnictvím - dětskou gynekologií - estetickou medicínou Vlastní zákrokový sál.

Společnost Neurosynergie s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci: - Neurologické poradenství a léčba - Vyšetření evokovaných potenciálů - Vyšetření na elektromyografu - Ambulantní aplikace analgetických infusí

Společnost CTCenter MaVe, s.r.o. se zabývá klinickými studiemi.

Dopravní zdravotní služby: - sanitní doprava - přeprava pacientů pro Nový Jičín, Frenštát pod Radhoštěm, Bílovec. Autoservis, autooprava, servis, oprava: - automobily.všechny značky, servis BOSCH Prodej: - motocykly.

Mudr. Zdeněk Malina pečuje v kardiologické ambulanci o nemocné s chorobami srdce, oběhu a cév. Pacientům provádí velkou škálu kardiologických vyšetření, po infarktu poskytuje dlouhodobou péči nemocným, provádí zátěžové testy.

Ordinace, služby: - zubní - stomatologie

Soukromé rehabilitační zařízení. Poskytování: - rehabilitační péče.

Klinická psychologie, psychoterapie, hypnóza

Privátní alergologická, imunologická a interní ordinace - Ostrava Zábřeh

Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. z Opavy se zaměřuje na prodej farmaceutických výrobků, léků a homeopatik. V naší lékárně naleznete také široký sortiment volně prodejných léčiv, zdravotnických potřeb, ortopedických pomůcek a potravin zvláštní výživy. Provozujeme také Dermocentrum Opava, kde prodáváme speciální léčebnou kosmetiku: - na kožní ...

Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. z Opavy, pobočka Neplachovice se zabývá výdejem a prodejem farmaceutických léků, homeopatik, zdravotnických potřeb a ortopedických pomůcek. Mimo jiné provozujeme Dermocentrum Opava, kde naleznete léčebnou kosmetiku.

Sport.medica, s.r.o. se zaměřuje na oblasti traumatologie, sportovní a všeobecné chirurgie, ortopedie a fyzioterapie.

Zdravotnictví: -stomatolog, stomatologická ordinace -zubní lékař, zubař. Služby: -všechny běžné zubní výkony a zavádění zubních implantátů.

Společnost FLYMEDICA, s.r.o. nabízí akutní i dispenzární interní a angiologickou péči.

MedicalRay s.r.o. provozuje radiologické pracoviště na poliklinice v Chotěboři.