Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Lékárna lemon. Eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa

Lékárna Lemon. Eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživaUherský Brod

Lékárna. Prodej: -léky, vitamíny -čaje -kojenecká výživa -kosmetika s léčebným účinkem.

Lékárna lemon. Eshop, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa.

Lékárna Lemon. Eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny.

Lékárna lemon. Internetový obchod, eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravotní potřeby - výživa pro sportovce.

Lékárna lemon. Eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa - krása, péče - potřeby pro matku, dítě.

Lékárna lemon. Eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa - péče o pleť.

Lékárna lemon. Internetový obchod, eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa

Lékárna lemon. Eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa

AZOTH s.r.o. provozuje Wellness a fitness centrum s aerobními aktivitami, bazénem a různými druhy masáží.

Služby: - on-line oční optika E-shop: - dioptrické brýle

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže

Služby: -kryoterapie, kryolipolýzy a léčba celulitidy.

Iveta Nedělová provozuje masážní salón Ellen v Opavě. Provádí masáž zad, šíje, chodidel, lázně a peeling chodidel, masky rukou a různé parafínové zábaly.

Studio Lavande poskytuje rekondiční a regenerační služby, provádí různé druhy masáží, tělové zábaly, peeling a mnoho dalšího.

CM oční ordinace, s.r.o. se zaměřuje na vyšetřování zraku, předního segmentu oka, očního pozadí při očních onemocněních, zorného pole perimetrem a na další se zrakem související vyšetření.

ELEKTA, s.r.o. provozuje e-shop s potřebami pro diabetiky: -glukometry, testovací proužky -autolancety, lancetky -kosmetika, tekutý cukr -chladicí pouzdra -diabetická obuv -diagnostika diabetické nohy -tonometry, fonendoskopy, inhalátory

Praktická lékařka pro děti a dorost MUDr. Júlia Preclíková poskytuje komplexní pediatrickou péči. V naší ordinaci provádíme preventivní a léčebné úkony, lékařská ošetření, preventivní prohlídky, očkování a další úkony. Najdete nás v budově polikliniky Střekov na Novosedlickém náměstí v Ústí nad Labem v budově A. Ordinace, praktická lékařka pro ...

CHIS s.r.o.je společnost podnikající v oblasti poradenství, dodávka, oprava, zaškolení: -lékařské přístroje, nástroje -zdravotnické potřeby -křesla (polohovací, multifunkční) -teleskopické, klasické infúzní věšáky -vyšetřovací lehátka, lůžka -držák lahví -chladící souprava CU** -lis* na krevní vaky -kontejner na ...

Zabýváme se prodejem zdravotních či kompenzačních pomůcek a zdravotnického materiálu a zboží. Mezi naše klienty patří ambulance praktických lékařů i klienti z řad široké veřejnosti.

Pavel Hodák je poradce pro výživu, kterou provádí nejen změnou jídelíčku, ale taképomocí Bioimpedanční analýzy.