Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Hotel Žebrák***: - 15 jedno až třílůžkové pokoje - vinný sklep - sauna a solarium.

Dovoz a distribuci léčiv, zdravotnických prostředků, potravinových doplňků a léčebné kosmetiky.

Poradenství ve zdravotnictví se zaměřením na zdravotnické prostředky Nabízím poradenské a konzultační činnosti v oblasti zdravotnických prostředků.

Prodej: - elektrické skútry - tříkolky - elektrická kolečková křesla (joysticky) - polohovací postele - rolátory - kolečková chodítka - WC židle. Servisní středisko včetně pneuservisu ! I pro techniku zakoupenou jinde.

Ordinaci doktorky MUDr. Heleny Jirákové naleznete v Klatovech na ulici Pod Hůrkou 607. Svým pacientům poskytuji komplexní péči v rámci praktického lékařství pro dospělé a v oboru alergologie a imunologie. Praktická lékařka: - praktický lékař pro dospělé - léčebná a preventivní péče - preventivní prohlídky - odběry krve a biologického ...

Kosmetika - ošetření obličeje a těla Masáže thajské, olejové, sportovní - masáž lávovými kameny - manuální lymfodrenáž

Komplexní služby v oblasti pracovního lékařství pro riziková pracoviště poskytuje ordinace paní doktorky MUDr. Ivany Rožníčkové. Naše ambulance zajišťuje závodní preventivní péči, preventivní prohlídky vstupní, periodické, výstupní i mimořádné, vyšetření sluchu, plicních funkcí, provádění EKG či zátěžových testů. Naleznete nás na adrese Lípová ...

Služby : - analýza těla, rekondiční stoly - Body - space vacu therm - Rolletic a lymfodrenáže - detoxikace, masáže, zábaly - radiofrekvence, kavitace - kosmetika, pedikura, manikura - epilace, solárium - výživa, ostatní

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Naše kalibrační laboratoř PP CONSTRUCTION navázala v roce 1990 na činnost podnikového měrového střediska. Kalibrační laboratoř je akreditována národním akreditačním orgánem ČIA Praha pod č. 2291. ? Naší prioritou je poskytovat prvotřídní služby a zvyšovat péčí o měřidla i komfort při spolupráci s Vámi. ? Poskytujeme služby: ? » ...

Ordinace se zaměřením na diagnostiku, léčbu a prevenci onemocnění cév (křečové žíly, žilní tromboza, onemocnění tepen, časná stadia aterosklerozy).

Vývoj a výroba: - invalidní vozíky pro psy - ortézy - přední zápěstí

Konzultant v individuální i párové terapii, ale i ve firemních procesech a vedení lidí. Průvodcovské služby po Praze v češtině a italštině, provádění v Itálii.

Zabýváme se dodáváním přístrojů pro kardiologii a neurologii. Poskytujeme přístroje EKG, defibrilátory Elife a Primedic či tlakové holtery.

Služby: - zkušební laboratoř - zkoušení, atestace, kontrola obalů, velkých obalů, IBC a malých kontejnerů určených k přepravě nebezpečných věcí.

Přednášky a konzultace o životním stylu. Eshop: - knihy - kosmetika - doplňky stravy.

Služby: - výroba a dodávky RTG technologie vč.montáže - podlahové kanálky, Pb dveře, Pb okna a rámy, stropní držáky a konstrukce - kompletní výstavba RTG pracovišť - zámečnictví - stavební práce

Akreditovaná stavební laboratoř Služby: - provedení zkoušek kameniva, betonu, cementu a dalších materiálů - diagnostické měření staveb - vývoj nových sanačnich hmot

Prodej: - laboratorní a lékařské přístroje Služby: - kalibrační laboratoř

Komplexní veterinární péče o malá zvířata - čipování a výdej europasů - ošetření zubních kamenů - drobné chirurgické zákroky, kastrace, odstraňování nádorů. Prodej: - široký sortiment krmiv a diet.