Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Zabýváme se dodáváním přístrojů pro kardiologii a neurologii. Poskytujeme přístroje EKG, defibrilátory Elife a Primedic či tlakové holtery.

Služby: - zkušební laboratoř - zkoušení, atestace, kontrola obalů, velkých obalů, IBC a malých kontejnerů určených k přepravě nebezpečných věcí.

Přednášky a konzultace o životním stylu. Eshop: - knihy - kosmetika - doplňky stravy.

Služby: - výroba a dodávky RTG technologie vč.montáže - podlahové kanálky, Pb dveře, Pb okna a rámy, stropní držáky a konstrukce - kompletní výstavba RTG pracovišť - zámečnictví - stavební práce

Akreditovaná stavební laboratoř Služby: - provedení zkoušek kameniva, betonu, cementu a dalších materiálů - diagnostické měření staveb - vývoj nových sanačnich hmot

Prodej: - laboratorní a lékařské přístroje Služby: - kalibrační laboratoř

Komplexní veterinární péče o malá zvířata - čipování a výdej europasů - ošetření zubních kamenů - drobné chirurgické zákroky, kastrace, odstraňování nádorů. Prodej: - široký sortiment krmiv a diet.

Prodej, servis: - zdravotnická technika - prodej a autorizovaný servis produktů společnosti Vitalograph. - poradenství, školení až po instalaci samotného zařízení.

Institut preventivní rehabilitace - nestátní zdravotnické zařízení. Rehabilitace: - prevence - rehabilitace - fyzioterapie - fyzikální terapie.

Kosmetické salóny - tetování - permanentní make-up - piercing - solární studio - rekvalifikace, školení, kurzy, semináře a akreditované kurzy tetování Záchranná služba, přeprava nemocných asistenční zdravotnická služba

Masáže pro ženy: - manuální lifting obličeje - klasická masáž - manuální lymfodrenáž.

Služby: - léčitelství, reiki, čínská medicína - horoskopy osobní, partnerské, karmické - bylinná terapie - psychotronika - numerologie - výklad karet. Prodej produktů: - produkty pro prevenci a upevnění zdraví na bázi čínské a tibetské medicíny - produkty péče o chrup, vlasy a tělo bez škodlivých ingrediencí.

Zdravotnické zařízení: - ambulantní služby Praktického lékaře pro dospělé, Odborného lékaře internisty s atestací 2.stupně - sociální služby - pečovatelská služba je určena handicapovaným seniorům s tělesným či psychickým defektem - lékárna.

Nabízíme výrobu a servis kompenzačních pomůcek pro tělesné postižené. Výroba a opravy zdravotnických potřeb.

MUDr. Henrietta Nazari provozuje gynekologickou ordinaci na adrese Bayerova 581/11, Brno - Veveří. Nabízíme kompletní léčebnou a preventivní péči v oblasti gynekologie a porodnictví. Zajišťujeme preventivní prohlídky, péči o těhotné a sledování průběhu těhotenství, dále např. ultrazvuková vyšetření. Gynekologická ordinace, služby: - ...