Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Oční optika. Prodej: - dámské, pánské, dětské brýlové obruby, brýle.

Oční optika. Vyšetření zraku počítačem, počítačové měření zraku. Prodej: - dámské, pánské, dětské brýlové obruby, brýle.

Oční optika. Vyšetření zraku počítačem, počítačové měření zraku. Prodej: - dámské, pánské, dětské brýlové obruby, brýle.

Oční optika. Vyšetření zraku počítačem, počítačové měření zraku. Prodej: - dámské, pánské, dětské brýlové obruby, brýle.

Oční optika - měření zraku - prodej: kontaktní čočky, brýle, ... Další provozovna - adresa: Masarykovo nám.351, 330 26 Nýřany - tel. 377 930 789.

Služby: - psychoterapie - rodinná a individualni terapie

Výroba, oprava, servis: - dentální nástroje, přístroje - zdravotnické potřeby

Ortopedická ambulance Zlín pana doktora MUDr. Radomíra Kelíška . Ortopedie: - preventivní, diagnostická a léčebná péče v oblasti onemocnění pohybového aparátu - léčba skoliózy - problémy s plochými chodidly - osteoporóza - jiná zánětlivá kloubní onemocnění.

Chirurgická ordinace. MUDr. Zdeněk Zenkl.

Služby - genové klíče, terapie, přednášky.

Kompletní služby oční optiky Vám poskytne pan Jan Zlatník. Jsme oční optika s dlouholetou tradicí a našim zákazníkům nabízíme příjemné prostředí a osobní přístup při výběru brýlí. Máme velký výběr brýlových obrub, brýlových čoček a také doplňkového sortimentu. Navštívit nás můžete na adrese Jablonecká 725/2, Praha 9. Oční optika, služby: - ...

Služby: -léčebná a preventivní činnost u psů, koček, drobných hlodavců -preventivní očkování psů, koček, králíků -odčervení léčebné i preventivní, prodej preparátů proti blechám a klíšťatům. Operace: -chirurgie měkkých tkání -kastrace psů a fen, koček, kocourů -extrakce nádorů mléčných žláz, mastektomie -císařský řez -operace ...

Český výrobce vybavení pro zdravotnická zařízení. Výroba, velkoobchod, maloobchod, servis: Nemocniční lůžka: -elektrická -mechanická -dětské, kojenecké a novorozenecké postýlky Pečovatelská lůžka: -elektrická -mechanická Příslušenství lůžek Matrace: - pro lůžka - pro dětská lůžka - pro dětské postýlky Polštáře a ...

Prodej, poradenský servis: - magnetoterapeutické přístroje

Oční optika, prodej, služby - brýlové obruby - brýlové čočky - sluneční brýle - kontaktní čočky - měření zraku.

Společnost RENTGEN s.r.o. je nestátním zdravotnickým zařízením a zaměřuje se na komplexní diagnostiku pomocí rentgenu, ultrazvuku či mamografu. Provádíme ultrazvuk měkkých tkání, štítné žlázy, dutiny břišní a retroperitonea, prsů, rentgeny lebky, stomatologické snímky, projekce kostí a kloubů a rovněž mezi naše služby patří mamografický screening. ...

Praktický lékař pro dospělé. Další ordinace: - Činěves 250, 289 01 Dymokury, tel. 608 154 041 - Okružní 2160, 288 02 Nymburk, tel. 27 340 153, 602 601 960.

Služby: - veterinář - zvěrolékař Prodej, e-shop: - krmiva - chovatelské potřeby - veterinární léčivé přípravky

Lékárna. Prodej: -léčivé byliny -čajové směsi -dietní programy -přírodní kosmetika -vitamíny. -minerály -stopové prvky. Provozovna: -výdej léčiv, Ždírec nad Doubravou, Školní 500, tel.569695929.