Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Diabetologická a interní ambulance MUDr. Marie Valentová s.r.o. poskytuje preventivní a léčebnou péči pro pacienty s cukrovkou (diabetem) prvního i druhého typu. Naše ordinace najdete ve městě Říčany, okres Praha-východ a v obci Velké Popovice. Ordinace diabetologie, interní ambulance: - prevence diabetu - diagnostika, léčba cukrovky ...

Fitness. Studiové lekce. Masáže a kinesiotejping. Krabičková strava.

Relaxační centrum - welness - solná jeskyně - sauna - masáže - kosmetika.

MUDr. Dana Schafferová - odstranění vrásek v obličeji bez operace - lékařská kosmetika.

Činnost: - vodovody - kanalizace - montáž a výměna vodoměrů - rozbory vody - čištění a průzkum kanalizací - vytyčování podzemních sítí Havárie, pohotovost: tel.: 723 538 011

Zubní laboratoř. Výroba a prodej dentálních materiálů.

Pečovatelská služba. Půjčovna, zapůjčení: - kompenzační pomůcky (chodítka, WC židle, antidekubitní matrace, polohovací postele).

Dodávka, prodej, e-shop - zubařská technika a přístroje - dezinfekce, sterilizace - autoklávy - RTG technika - stomatologický materiál.

Pohybové a relaxační studio: - jóga - powerjóga, hotjóga - taichi – latinsko-americké tance pro děti a dospělé – pohybové hodiny pro děti, seniory a těhotné - finská sauna - whirlpool

Výživové poradenství: - poradna - jídelníček na míru - výživa dětí - prezentace pro školy.

SENZA clinic je nestátní zdravotnické zařízení. Moderní léčebné procedury: - Magnetoterapie - Ozonoterapie – léčba aktivním kyslíkem. KME (ERI) diagnostika a léčba.

SENZA clinic je nestátní zdravotnické zařízení KME (ERI) diagnostika a léčba. Moderní léčebné procedury: - Magnetoterapie - Ozonoterapie – léčba aktivním kyslíkem.

Výroba, prodej, servis: - elektrické skútry - elektrické tříkolky - elektrokola - elektrické vozíky

Služby: - plastická chirurgie - kosmeticko-estetické úpravy - liposukce - rázová vlna

Výroba, prodej, e-shop: - pomůcky pro handicapované: - polohovací pomůcky - pláštěnky pro vozíčkáře - mobilní koupací vana - bryndáky z neprosakujícího froté - prostěradla, osušky.

Ortoptika: - ortoptická, pleoptická cvičení - léčba šilhání.

Kožní ordinace Jablunkov. Ordinační hodiny: - pondělí 7:00 - 15:00 - úterý 7:00 - 15:00 - středa 11:00 - 15:00 - čtvrtek 7:00 - 16:30.

Ambulance gastroenterologie - vyšetření tlustého střeva - léčba hemeroidu.