Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Služby: - ošetřovatelská, pečovatelská služba.

Oční optika: - měření zraku - brýle - kontaktní čočky.

Komplexní péče o tvář, tělo, ale i celkové zdraví se zárukou vysoké úrovně služeb po stránce odborné i v kvalitě péče, individuálního a diskrétního přístupu v zázemí moderního estetického centra.

Zubní klinika, služby: - stomatologie - zubní ordinace

Chcete si pořídit kvalitní, atraktivní brýle či kontaktní čočky? Obraťte se na nás, na firmu Optika Pleyerová. Naši provozovnu naleznete přímo v centru Litoměřic. V netradičně zařízeném prostoru v historickém domě se Vám bude věnovat ochotný a profesionální personál. Pomůže Vám s výběrem brýlových obrub známých značek, poradí, zda se nerozhodnout ...

Nestátní zdravotnické zařízení: - podologie - odborné ošetření nohou - pedikúra - fyzioterapie, rehabilitace.

Dodávky, obchod, prodej, distribuce: -dentální a zdravotnický materiál pro privátní lékaře, nemocnice a státní instituce -dodáváme materiál značek EDENTA, 3M ESPE, GC, SAFINA, VOCO, MEDIN, HARTMANN Stomatologické potřeby: -otiskovací materiály -dentální pryskyřice -zuby -farmaceutické přípravky -ostatní laboratorní materiál ...

E-shop, lékárna - léky - potravinové doplňky - čaje - zdravotnické prostředky. Osobní odběr - adresa: Lékárna Svitava, Kollárova 659/1a, Blansko.

Praktický lékař pro dospělé - MUDr. Bohumil Skála, Ph.D. - MUDr. Jakub Hejný

Poradenské centrum pro zdraví a úpravu váhy využívající metodu Komplexní nutriční typologie

Interní a diabetologická ambulance - MUDr. Věra Uhlířová (Rybová).

MUDr. Alena Kortusová - plicní ambulance a laboratoř klinické cytologie.

Zdravotnictví: -odborný lékař v oboru chirurgie -chirurgická ambulance.