Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Zdravotní středisko: - praktická lékařka pro dospělé: - MUDr. Kosinová, tel: 499 522 344 - praktická lékařka pro děti a dorost: - MUDr. Kordová, tel.: 499 432 182 - zubní ordinace: - MUDr. Kužel, tel.: 499 432 298

Porodní asistentka - předporodní kurzy se cvičení - těhotenské masáže.

Ordinace, služby: - stomatologie - zubní

Vývoj, výroba, distribuce: - extremní elektronická zařízení převážně pro výzkumné účely - modulární elektronická stavebnice MLAB.

Zdravotnické zařízení - praktický lékař pro dospělé. Další procoviště - Hořesedly 90, 270 04 Hořesedly, tel. 737 526 622, 739 990 048 - Sportovců 114, 270 34 Čistá u Rakovníka, tel. 737 526 622, 739 990 048 - Hořovičky 111, 270 04 Hořesedly, tel. 737 526 622, 739 990 048.

Služby: - masáže - ajurvédské procedury - kurzy vaření indické kuchyně.

Ubytování: - hotel. Wellness služby: - sauna - masáže - bazén.

Výroba, e-shop, oprava, servis: - zdravotní pomůcky, potřeby - zdravotnická technika - rehabilitační potřeby, pomůcky

Nabízíme neinvazivní estetiku, bezbolestné liposukce přístrojem EXILIS, lymfodrenáže, masáže

Provozujeme soukromou zubní kliniku a poskytujeme komplexní ošetření chrupu.

Ubytování: - pension. Restaurace. Wellness: - sauna, vířivka, aroma koupele, masáže.

Ordinace všeobecné, estetické a cévní chirurgie. Lasercentrum (laserové odstranění křečových žil, znamének, pigmentových skvrn...).

Ordinace, služby: - stomatologie - zubní - rentgen Dentální hygiena: tel.: 733 552 676

Relax studio v Olomouci provádí komplexní terapii pro vaše tělo a také se zaměřuje na masérské rekvalifikační kurzy a akreditací Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Škola masáží: - rekvalifikační masérské kurzy - sportovní a rekondiční kurzy masáže s akreditací MŠMT Školení, zájmové kurzy: -masáže - lymfatické, medové, lávovými ...

Fyzioterapie - reflexní terapie - meridiánová akupunkturní masáž - baňkování, moxování.

Služby - laboratorní analýzy - komplexních služeby v oblasti DNA sekvenování a Real-Time PCR - pořádání kurzů a workshopů.

Služby: - tenisový klub - tenisová škola - fitness - masáže