Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Zprostředkování a správa pojištění.

Výživové poradenství, KetoDiet, jóga, reiki.

Zdravotnictví: -praktická lékařka pro dospělé.

Nestátní zdravotnické zařízení: - ordinace praktického lékaře pro dospělé - pracovní lékařství - estetická medicína (dermální výplně, botox, chemický peeling, laserová terapie...).

Ubytování: - hotel - léčebné a wellness procedury. Restaurace DOMA.

Estetika, estetická ambulance - depilace - akustická vlna: bezpečná terapie celulitidy a lymfatických otoků. Mudr. Jan Šmejkal -interna, revmatologie, obezitologie.

E-shop: - designové ochranné kryty kol pro invalidní vozíky

Nabízíme snižování nadváhy pod odborným dohledem. Naučíme Vás správně jíst. Programy jsou zaměřené na hubnutí, dobré stravovací návyky, vyváženou a racionální výživu, pohybovou aktivitu a zdravý životní styl. Provádíme měření celkového tělesného složení přístrojem BODYSTAT, změříme tlak, hladinu cukru v krvi - včasné odhalení cukrovky, kontrola ...

Služby - výživové poradenství. E-shop - zdravá výživa - dietní potraviny.

Rehabilitace s kompletní fyzioterapií, interní a angiologická ambulance, kardiologická a revmatologická ambulance, poradna pro léčbu obezity, oční ordinace, pracoviště estetické medicíny a v neposlední řadě zde byla prováděna, jako na jednom z mála pracovišť u nás, hyperbarická oxygenoterapie.

Ašská lékárna U Rentgena. Vydáváme léky na předpis. Volně prodejné léky, potravinové doplňky, kosmetiku a sportovní výživu.

Vývoj, výzkum a výroba: - biotechnologické produkty se zaměřením na potravinářské, farmaceutické, hygienické, kosmetické a ekologické aplikace -dámské vložky s probiotiky -výroba nové generace probiotik tzv. biofilmových probiotik -výroba protilátek pro kosmetiku -vývoj rekombinantních proteinů -vývoj a výroba doplňků ...

Zastupování farmaceutických společností na lékárenském trhu.

Jedna z nejúspěšnějších firem v oblasti obchodního outsourcingu pro lékárenský sektor v České republice. Distribuce farmaceutického zboží tuzemských i zahraničních společností.

- brýle - brýlové čočky - kontaktní čočky - sluneční brýle - sportovní brýle - doplňky - odborné poradenství - měření zraku klinickým optometristou - absolvent Pennsylvania College of Optometry, Philadelphia, USA - vizuální terapie - pomoc řešení specifických poruch učení na bázi zrakové pohody

Ordinace: - praktický lékař pro děti - dětský lékař - pediatr Ambulance dětské endokrinologie.

Prodej: - zdravotnické potřeby a materiál

Dovoz, prodej, informační a poradenský servis v oblasti: - kompenzačních potřeb - ortopedických potřeb - rehabilitačních pomůcek. Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - kompenzační potřeby - ortopedické potřeby, zboží - rehatabilitační pomůcky - zdravotnické výrobky, zboží, materiál Prodej, distribuce zdravotnických pomůcek: - ...

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - zdravotní potřeby - homeopatie.