Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Zabýváme se: - dovoz homeopatických léků (HEEL, DHU) z německy mluvící oblasti.

Služby: - psychologické poradenství - krizová intervence

Laboratoř, patologie, služby: - biopsie - screening karcinomu děložního hrdla - negynekologická cytologie - nekropsie

Pedikúra mokrá, relaxační, lakování nehtů, masáž plosek nohou, depilace nohou, rukou, hrudníku, zad - i u mužů.

Provádíme prodejní a servisní činnost na přístrojích řady DIACOM.

Služby: - oční ordinace s dětskou specializací

Oční optika: - brýle - kontaktní čočky - sluneční brýle - lupy - dalekohledy.

Provozování solné jeskyně. - prostředí se stálou teplotou 23 °C a konstatní vlhkosti 30 %. Solná jeskyně pomáhá léčit: - zejména alergie, astma, záněty nosních dutin, kožní choroby, vysoký krevní tlak, choroby srdce a cév, nedostatečnou činnost štítné žlázy. Prodej: - kosmetika SALOOS, MURNAUEERS. Masérské služby: - ...

Lékárna. Široký sortimentu léků, potravinových doplňků a zdravotnického materiálu. -vedení lékových záznamů pacienta, pacientů (s využitím lékových karet) -měření krevního tlaku -měření glykémie (krevního cukru) -diskrétní box pro poskytování farmaceutické péče -odborné poradenství i v oblasti léčivých rostlin, alternativní medicíny a ...

Služby: - oční optika Oční ordinace tel.: 730 150 060 Pobočky: Strakonice Velké Náměstí 221 tel.: 730 150 062, 730 150 063 Radomyšlská 336 tel.: 730 150 068 České Budějovice Krajinská 28 tel.: 730 150 067 Vimperk Nad Stadionem 23 tel.: 730 150 064, 730 150 065 Vodňany Jiráskova 116 tel.: 730 150 066.

Veterinární ordinace: - malá zvířata - skot - koně.

Praktický lékař pro dospělé. Další ordinace: - adresa: Na náměstí 6, Davle 252 06 - tel. 257 770 563.

Masérka pro rekondiční a sportovní masáže Nabízím masérské služby a prodej kosmetiky Avon.

Ordinace praktického lékaře pro dospělé.

MUDr. Pavel Zikuda je praktickým lékařem poskytující léčebně - preventivní péči.

Rodinný pivovar - výroba tradičních i netradičních piv. Restaurace Olivův pivovar - denní menu, stálá nabídka. Pivní lázně a masáže. Ubytování v pivovaru.