Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Zdravotnictví-privátní praxe: -dětský a dorostový lékař.

Služby: -masáže -lymfodrenáže -reflexní terapie -ajarvédské masáže -lávové kameny -výživové poradenství -poradenství zdravého životního stylu.

Prodej, oprava, servis: - zdravotnická technika - oční (oftalmologické) přístroje - oční implantáty - nástroje, pomůcky pro oční lékařství - vybavení očních ambulancí - vyšetřovací jednotky - štěrbinové lampy - lensmetry - chart projektory - brýlové skříně - oftalmoskopy - auto-refraktometry, autorefraktory - bezkontaktní ...

Oční optika: -měření zraku zdarma -brýle do jedné hodiny -oprava brýlí -kontaktní čočky -speciální brýlová skla -sluneční brýle.

Zdravotnictví-privátní praxe: -lékař-stomatolog, zubař, zubní ordinace.

Technologie pro výrobu vína. Komplexní dodávky. -preparáty firmy Erbslöh na ošetření vína a ovocných šťáv, moštů, vína, sektů, piva a destilářů -použití pro vinařský, pivovarnický, lihovarnický průmysl - poradenský servis v oblasti technologií nápojů -korkové a syntetické uzávěry, uzávěr, záklopky, zátky, špunty, korky, korek, záklopky na ...

ALLIANZ Pojišťovna, a.s. - obchodní zastoupení. Služby: -pojištění: -životní -úrazové -léčebných výloh v zahraničí -domácností a rodinných domů -havarijní -podnikatelů a průmyslu -penzijní připojištění -stavební spoření.

Kožní ambulance. Další ordinace: - Opavská 90, 749 01 Vítkov, tel: 556 300 444 - Sušilova 1751/1, Opava, tel. 553 695 556.

Praktický lékař pro dospělé. Pobočka: - Rolnická 1550/24, Opava-Kateřinky - tel: 553 611 909, 553695556.

Zdravotnictví: -ženská lékařka-gynekologická ambulance. pobočka: Komenského 30 675 51 Jaroměřice nad Rokytnou Telefon: 568 440 045 čt. 7.00 - 13.00

Zdravotnictví: -ženská lékařka-gynekologická ambulance.

Služby: -zdravotnictví, privátní praxe -stomatolog, zubní lékař, zubař.

Služby: -zdravotnictví, privátní praxe -stomatolog, zubař, zubní ordinace.

Služby: -lékař -diagnostika a léčba onemocnění srdce a oběhového systému v dětském věku -diagnostika vrozených srdečních vad -poradna pro sportovce.

Zdravotnictví-privátní praxe: -stomatolog, zubní lékař, zubař.

Provoz stomatologické laboratoře. Výroba všech typů deskových a funkčních aparátů.

Lékárna: - léky volně prodejné i na předpis - zdravotnický materiál.