Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Služby - odborný fyzioterapeut - masáže klasické, relaxační, rehabilitační - diagnostika a léčba poruch pohybového systému - kineziotaping - rašelinové zábaly.

Služby - relaxační, regenerační a rekondiční masáže - Dorneova a Breussova metoda - lymfatické masáže.

Soukromá zubní ordinace Sanident poskytuje kompletní stomatologické služby POSKYTOVANÁ PÉČE: - KOMPLEXNÍ PREVENTIVNÍ PÉČE A ZÁCHOVNÁ STOMATOLOGIE - DENTÁLNÍ HYGIENA - PEDOSTOMATOLOGIE - ESTETICKÁ STOMATOLOGIE - PROTETIKA - STOMATOCHIRURGIE Provádíme šetrné a bezbolestné ošetření a máme krátké objednací lhůty.

Ordinace praktického lékaře pro dospělé. Ortopedická ambulance.

Služby - poradce Cambridge Diety - detoxikační kůra, hubnutí. Modeláž nehtů.

Máte zdravotní problém a sháníte kvalitní zdravotní a ortopedické pomůcky? Nabízíme prodej zdravotnických potřeb a onkologických pomůcek. V naši široké nabídce naleznete: - zdravotnické potřeby, ortézy - ortopedickou obuv, rehabilitační pomůcky - epitézy + plavky a podprsenky - inkontinenční pomůcky - francouzské a dřevěné hole - ...

Přímý obchod a distribuce v oblasti moderní stomatologie. Produkty pro zubní ordinace, laboratoře a kliniky" - záchovná stomatologie - preventivní stomatologie - protetika - ochranné brýle - digitální stomatologie - implantologie.

Služby: - poradenství z hlediska celostní medicíny - energetická diagnostika organismu pomocí EAV Supertronic - prodej produktů Energy, i na dobírku - kosmetické ošetření pleti Energy - Výživová poradna

Služby - kineziologie, aromaterapeutické masáže, aplikaci Bachových esencí.

Ortodontická ordinace a ortodontická laboratoř.

E-shop: - kontaktní čočky - roztoky, příslušenství

Soukromá stomatologická laboratoř. Zdravotnictví: - zubní technik - soukromá stomatologická laboratoř.

Naši zavedenou oční ambulanci naleznete v budově polikliniky na ulici Dukelská v Jeseníku. Poskytujeme profesionální oftalmologické služby v příjemném a plně vybaveném prostředí naší ordinace. Provádíme komplexní diagnostickou oční péči všech věkových skupin pacientů, vyšetřujeme a vystavujeme příslušná potvrzení (pro zaměstnavatele, rizikové ...