Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Poliklinika: -lékařská služba první pomoci -zubní lékař -praktický lékař.

MUDr. Jiří Král - zubní ordinace, stomatologie.

Služby, ordinace: - praktický lékař pro děti a dorost - dětská kardiologie Ordinace, Starodubečská 99/6: - prakticky lékař pro děti a dorost

Hotel *** -kapacita 43 dvoulůžkových pokojů -výtah s bezbariérovým přístupem -wifi připojení pro hosty zdarma -restaurace -TV české a zahraniční programy -telefon -trezor. Lázeňské a rehabilitační centrum.

Finanční služby. Životní, úrazové a skupinové pojištění. Otevírací doba: po: -- út-čt: 9.30-12, 13-16 pá: 9.30-13

ORL ambulance - ušní, nosní, krční. Další ambulance: Masarykovo náměstí, Nýřany tel. 377 931 967

Agentura domácí zdravotní péče.

Dětská ordinace- ambulance praktického lékaře pro děti a dorost MUDr. Lenka Chromčáková dětská sestra : Jana Fritzová zastupující lékař MUDr. Yahia Jabali Ordinační hod.: pro nemocné Po, Út, Čt, Pá: 8-9:30 hod. pozvané kontroly 9:30-11:30 hod. St: 13-17 hod Možnost telefonického objednání.

Nestátní zdravotnické zařízení: - komplexní vyšetření pohybového aparátu - rehabilitace, fyzioterapie - diagnostika nohou - výroba vložek do bot na míru.

Nestátní zdravotnické zařízení - praktický lékař pro dospělé - kožní a interní ordinace - ordinace lékaře pro děti a dorost - zubní ambulance - lékárna.

Služby - pivní lázně - masáže, zábaly, koupele. Provozovna T.G.Masaryka 1464 - Dům Ezop 290 01 Poděbrady

Lékárna, prodej, e-shop: - léky - léčiva - zdravotnické pomůcky - kosmetika Pobočka: Lékárna Na Jihu Husova 2909 tel.: 415 748 199

MojePéče.cz - výběr kvalitních ortéz, bandáží za skvělou cenu, které Vás vrátí zpěz do aktivního života. Vhodné pro každonní činnost, turistiku a včechny sporty. Žijte svůj život naplno.

Služby: -balení tablet a tobolek -laboratorní kontrola -skladování a distribuce léčivých přípravků a doplňků