Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
První kryocentrum na Hané v Kojetíně nabízí jednoduché léčebné metody pro zmírnění a léčbu civilizačních chorob - kryocentrum, polárium, heat program, infrasauna, vodoléčba. Klientelu máme především v okrese Kroměříž, Přerov, Prostějov, Vyškov. V našem centru máte tyto možnosti terapie: - celotělová kryoterapie se používá jako preventivní i ...

Společnost FIBRA, s.r.o. vyrábí pro společnost ELLA-CS – pletou těla zdravotnických stentů pro gastrointestinální trakt, které jsou dále upravovány a používány pro pacienty po celém světě. Dále zajišťujeme výrobu a distribuci Kvantových energetických prstenců HELIOS. Tyto prstence jsou využívány k harmonizaci energetického systému těla.

Masáže - klasické - podtlakové tvarování postavy - lymfatické - kyslíkové terapie - biostimulační leaser.

Výroba, distribuce: - diagnostické soupravy pro klinickou chemii

Fyzioterapie: -metoda Ludmily Mojžíšové. -relaxační masáž lávovými kameny.

Služby: -poskytování informací o zdraví -překyselení a detoxikace

Služby: - masáže - Dornova metoda

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - dočasné tetování

Gynekologická ambulance. Ordinace Mohelno: - Mohelno 407 - tel.: 734 421 199

Cílem Unika Relax Ostrava, s.r.o. je provoz prosperujícího podnikání, které nabízí lidem se zdravotním postižením důstojná pracovní místa a svým zákazníkům nabízí kvalitní a cenově dostupné masérské služby.

Gynekologicko-porodnická ambulance Ordinace I: Lékařský dům Vltavínská 1289 Třebíč 67401 Ordinační hodiny: Pondělí 06:00-14:00 15:00-18:00 Úterý 07:00-12:30 13:00-16:00 Středa 10:00-14:00 15:00-18:00 Pátek 07:00-12:00 Ordinace II: Zdravotní středisko Komenského náměstí 30 Jaroměřice nad Rokytnou 67551 Ordinační ...

MUDr. Rosypalová provozuje ordinaci praktického lékaře.

Lékař ORL: -ušní, nosní, krční

MUDr. Josef Jodl provozuje lékařskou praxi v oboru pohybového aparátu s revmatologickým zaměřením.