Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Klinika: - léčba nemocí konečníku - hemeroidy, hemoroidy

Služby - masáže thajské, sportovní, rekondiční - lymfatické masáže.

Služby - masáže - lymfodrenáže - aurikuloterapie.

Výdejna prostředků zdravotnické techniky. Prodej, maloobchod: - zdravotnické potřeby, zdravotnická technika. Služby: -kurýrní expresní motoslužba. Poskytování informací o glukometru FreeStyle. Tvorba, údržba: - webové stránky.

Relaxační centrum: - individuální edukační poradenství v oblasti klasické homeopatie a homeoterapie - terapie Reiki, energetické esence rainbow - reiki, zasvěcení, kurzy sebevzdělávání - motýlí terapie (metamorfní technika) - analýza složení těla, odkyselení organismu, hubnutí bez hladovění.

Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost. Ordinace praktického lékaře pro dospělé. Dětský a dorostový lékař, pediatr. Gynekologie. Interní ambulance. Psychiatrická ambulance.

Oční optika - optický poradce, zdarma a nezávisle až domů.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -zdravotnická technika

Dovoz, distribuce: -zdravotnický materiál pro oftalmologickou mikrochirurgii. Výhradní dovozce: -nitrooční kontaktní čočky STAAR Visian.

Veterinární klinika pro psy, kočky, drobné savce, plazy a exotické ptactvo, Možnost hospitalizace. Chirurgie, ortopedie, neurologie, rentgenologie, interní medicína, onkologie, cytologie, ultrasonografie, kardiologie, vystavení europasu, aplikace mikročipu.

Sportovně relaxačním centrum: - ricochet - solárium - sauna

Zdravotní obuv i dětská, tonometry, glukometry, invalidní vozíky, sedačky do vany, zvedáky, postele, antidekubitní matrace, rehabilitační pomůcky, inkontinence, epitézy a prádlo, ortopedické vložky, bandáže, zdravotnický materiál, nůžky.

Gynekologická ordinace. MUDr. Eva Dřímalová - Pláničková tel.: 734 280 040 MUDr. Michaela Blažková tel.: 734 421 836 MUDr. Martin Smažinka

Gynekologická ambulance. Ordinace: Francouzská tř. 4 tel.: 378 014 353

Služby: - rehabilitační centrum - fyzioterapie

Diagnostika neurologických onemocnění - neurologická léčba, rehabilitace.

Psychiatrická ordinace zejména pro děti a dorost.

Lékařka. Ordinace pro dětskou a dospělou psychiatrii.