Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Výroba léčiv. Struktura nabídky: - výroba infuzních roztoků a parenterálních přípravků - analytické zkoušky kontrolní laboratoře - obalový materiál.

Vývoj softwaru pro nemocnice a laboratoře. Prodej a servis zdravotnické a laboratorní techniky - přístrojová technika - chirurgické nástroje.

Lékárna. Léky na předpis, volně prodejné léky, vitamíny a minerály, doplňky stravy, čaje, léčebnou kosmetiku, zdravotnickou obuv a další sortiment.

Estetická stomatologie - zubní lékaři MDDr. Tomáš Harvánek MDDr. Lenka Hyršlová

Regenerační centrum IRIS: - masáže - zábaly - pivní lázně - suché uhličité koupele - oxygenoterapie - kosmetika - manikúra, pedikúra - kadeřnictví

Provozujeme interní a specializovanou nefrologickou a revmatologickou ordinaci.

Ordinace praktických lékařů. MUDr. Štěpán Lukeš MUDr. Stanislav Král MUDr. Marta Lukešová

Oční optika. Prodej, oprava: - dioptrické brýle - obroučky - sluneční, sportovní brýle - čočky (skleněné, plastové) - pouzdra, lupy.

Pojišťovna: - pojištění: - životní - zdravotní - penzijní - investiční - rizikové - kapitálové

Rehabilitace dětí i dospělých - baňkování - škola zad - masáže a terapie.

Domácí péče - služby pro seniory.

Služby: - stomatologie - zubní ordinace

Relaxační studio. Služby: -snižování nadváhy -manikůra, pedikůra -masáže -solárium -cvičení -kosmetika -infrasauna

Reflexní terapie, aromaterapie, masáže.

Procedury: - neinvazivní bezbolestná liposukce Exilis - neinvazivní facelift – obličejový lifting - přístrojová lymfodrenáž - manuální lymfodrenáž - nehtová modeláž - prodej kosmetiky - poradenství.

Ambulance alergologie. MUDr. Petr Kubec tel. 731 282 835 MUDr. Mikulová tel. 737 284 786 Další ambulance Roudnice nad Labem: Alej 17. listopadu 1109, budova polikliniky tel. 416 858 485

Služby: - solárium - vibrační plošina - kadeřnictví - kosmetika - manikúra, pedikúra - masáže