Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky -léčiva

Prodej: -zdravotnické potřeby -obvazový materiál -inkontinentní pomůcky -kolostomické pomůcky -tonometry, glukometry -kompresivní punčochy -návleky, bandáže, ortézy -chirurgické nástroje, čepelky. Výdej: -veškerý zdravotnický materiál na poukazy.

Ordinace dermatovenerologie a korektivní dermatologie.

Kosmetika - depilace - parafínové zábaly - kolagenové terapie - sprejová opálení - lymfodrenáže. Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů. Sauna. Masáže.

Poliklinika Střekov. Přeprava pro nemocné. Prádelna, mandl a žehlírna. Bylinkářství.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - zdravotnické přístroje - infuzní technika, - multifunkční injekční pumpy, volumetrické pumpy Zakázková výroba na CNC obráběcích centrech - frézování - soustružení

Prodej: - potřeby a zařízení pro stomatologické laboratoře, ordinace

Soukromé zdravotnické zařízení - ortopedie - sportonví medicína - rázová vlna - dětská chirurgie - kardiologie - proktologie - tumescentní liposukce.

Škola duchovní cesty. Služby: - masáže - relaxační, sportovní masáže - baňkování - Dornova metoda