Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Masáže: - baňkování - medová, čokoládová, lymfatická masáž - vyhlazovací masáž obličeje - anticelulitida - masáže horkými mušlemi - reflexologie plosky nohou.

Výživové poradenství v oblasti redukce váhy - lektor kurzu hubnutí, dětská obezitologie. Poradenství v oblasti preventivní medicíny: -detoxikace -pivní masáže, parní pivní lázně, kvasnicová maska -kosmetika - dekorativní líčení, galvanizace, plazmafrax - vyhlazení vrásek -nordic walking - kondiční chůze procvičí až 90% svalstva, ...

Služby: -poradenství v oblasti výživy

Regenerace buněk terapií polarizačním světlem - posiluje aktivitu buněk zodpovědných za imunitu, stabilizuje buněčné stěny červených krvinek a zvyšuje jejich schopnost vázat kyslík.

Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

Maloobchod: - brýle - čočky - příslušenství.

Soukromá zubní laboratoř sídlící v centru Brna. Specializujeme se na výrobu nadstandartních fixních a snímatelných zubních náhrad.

Atestovaný fyzioterapeut. Služby: - měkké techniky - elektroléčba - léčebná tělesná výchova.

Dodavatel materiálu pro intervenční kardiologii.

Relaxace, léčba, odpočinek, denní lázně, fyzioterapie, masáže, cvičení v tělocvičně, detoxikace, programy pro těhotné, reflexoterapie, alternativní medicína, poradenství ve výživě, hubnutí!

Odběry pupečníkové krve: - zpracování pupečníkové krve vč. uskladnění.

Prodej zdravotní techniky a zdravotního materiálu.

Maloobchod, prodej: -diagnostická a sterilizační technika.

Gynekologie - porodnictví - prsní poradna - odborná ambulance.