Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Veterinář pro malá zvířata. Veterinární ordinace. Odborná veterinární ambulance. Veterinární služby pro psy, kočky, malá zvířata.

Dovoz a distribuce: -očkovací látky -léky -diagnostická séra -diagnostické přístroje -vakcíny -glukometry -bezpečnostní listy -imunoglobiny -základní biochemie -přístroje na zpracování testů -rychlé testy pro ordinace praktických lékařů -desinfekce -sterilizace. Zelená linka 800123986.

Zubní ordinace. Ordinace stomatologa. Profesionální zubní hygiena. Fixní protetika. Snímací protetika. Bělení zubů. Zubní chirurgie. Estetické výplně. Ošetřování kořenových kanálků.

Služby: -posilovna -solárium -masáže

Služby: - poradenství v oblasti výživy, prevence civilizačních nemocí, detoxikace organizmu a regulace váhy

Rehabilitace. Procedury. Programy, cvičení pro těhotné. Kiniziologický rozbor. Reflexní masáže. Lymfatické drenáže. Mobilizace páteře, kloubů. Slatinové zábaly. Vířivé koupele. Kondiční cvičení. Mojžíšova metoda.

Luxusní hotel v centru Karlových Varů: -ubytování -stravování -lázeňská péče -37 luxusních pokojů -wellness -lázeňské procedury -balneo -bazén -sauna -tělocvična -parkoviště u hotelu zdarma -wifi.

Hotel****: -ubytování -luxusní apartmány -stravování -wellness -finská sauna -whirlpool -aqua aerobic -infra sauna -turecká parní lázeň -bazén -tělové SPA zábaly. Poskytování komplexní lázeňské péče. Hotelová činnost.

Distribuce a prodej: - dentálních - stomatologických - desinfekčních prostředků společnosti Schülke & Mayr.

Urologie je lékařský obor zaměřující se především na diagnostiku a léčbu onemocnění močového ústrojí a mužských pohlavních orgánů. Zdravotní péče v celé šíři urologie: - sonografie včetně dopplera - urodynamika - poradna pro erekce - dysfunkce

- depozitování opuštěných a týraných koček a psů - veterinární péče o nemocná a zraněná zvířata - nabídka koček a psů k adopci - nabídka koček a psů k virtuální adopci

Prodej bylin a zdravé výživy. Výroba: -čaje a minerály na odkyselení organismu, bylinné čaje, tinktury z pupenů -gemmoterapie a tinktury z bylin, práškové byliny, potravinové doplňky -poradenství alternativní medicíny, irisdiagnostiky a zdravé výživy.

Lázeňský ústav: -lázeňské služby -ubytování -stravování. Lázeňský cestovní ruch. Lázeňská péče: - pohybové ústrojí - ledviny - močové cesty - respirační, gynekologická onemocnění - poruchy metabolismu.