Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného praktického lékaře pro dospělé v okrese Ústí nad Orlicí, můžete se obrátit na MUDr. Lužný s.r.o. Ordinace se nachází v Dolní Dobrouči a Horních Heřmanicích a nabízí kvalitní a individuální péči o vaše zdraví. MUDr. Jiří Lužný je lékař s dlouholetou praxí, který se věnuje prevenci, diagnostice i léčbě ...

Bc. Olga Wiesnerová provozuje prodejnu se zdravotními a rehabilitačními pomůckami a přírodní kosmetikou.

Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb

DENT32, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

DIEN SERVIS s.r.o. provozuje interní a diabetologické ordinace.

Prodej: -nábytku a zařízení interiéru. Bezpečnostní služba Výroba: -logoprinty a etikety Výroba: -razítka, vizitky, vyřezávaná reklama. Rehabilitační služby. Montážní práce elektro. Potisk. Šití: -oděvů. Prodej: -dámské a pánské konfekce.

Jan Rychetský provozuje ordinaci rehabilitace a fyzioterapie.

Jaroslav Suchan se zaměřuje na masérské, rekondiční a regenerační služby.

Jaroslava Tůmová se zaměřuje na masáže a míčkování.

Interní ambulance - EKG Lipidová poradna - MUDr. Stanislav Zemek

ABA strategie s.r.o. je nestátní zdravotnické zařízení poskytující behaviorální intervenci dětem s poruchami autistického spektra a jinými neurovývojovými poruchami. Využívají se zde metody ABA (strategie učení vycházející z aplikované behaviorální analýzy) se zaměřením na rozvoj komunikace (verbální chování, VB/ABA).

Společnost Medica Group s.r.o. je síť spolupracujících a vzájemně se podporujících zdravotnických zařízení, lékařských ambulancí, laboratoří, lázeňských a rehabilitačních zařízení.

Výroba, prodej, distribuce a školení laserové techniky pro dermatologii a kosmetické salony. Výroba laseru Sparidonn (nástupce laseru Merllin), laseru Palatine. Výroba a distribuce laserové kosmetické řady Merllin a Palatine.

Lékárna. Lékárna pavilon "N" tel.: 321 756 539 Lékárna pavilon "O" tel.: 321 756 584

Společnost NUTRIADAPT s.r.o. se snaží vzdělávat a podporovat aktivní péči o vlastní tělesnou hmotnost a zdraví, pomáhá s redukcí váhy.

Zubní péče Rostlinná a živočišná výroba, myslivost a související činnosti

MDDr. Dana Gurková provozuje stomatologickou ordinaci.

Medipraktik Jihlava, s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

MUDr. Hodáčová Klára, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

MUDr. Danuše Březinová - dermatovenerologie s.r.o. provozuje kožní ordinaci.