Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Prodej - zdravotnická obuv Lékárna - bylinná lékárna

Eshop s kontaktními čočkami, sportovními, slunečními a dioptrickými brýlemi.

Prodej a výdej léků, zdravotnických potřeb a potravinových doplňků. Lékárna.

Masáže klasické, medové, lymfatické - masáž s lávovými kameny - reflexní terapie - masáže proti celulitidě

Dětské chůvičky CZ Prodej, maloobchod, internetový obchod, E-shop, osobní odběr: - dětské chůvičky (analogové, digitální, videochůvičky, monitory dechu, PMR vysílačky). Sídlo firmy: - Od Lesa 58, Český Těšín.

Oční optika, prodej - brýlové obruby - dioptrické čočky - příslušenství ke kontaktním čočkám roztoky, kapičky, pinzetky, pouzdra - brýlové čočky plastové, skleněné, s antireflexní úpravou, bifokální, multifokální, sluneční, transitions - samozabarvovací

Oční optika. Zhotovení, výroba, prodej: - diptrické a sluneční brýle. Prodej: - brýlové obruby - pouzdra, lupy, optické pomůcky. Pobočka: - Nová Poliklinika, Tř.Partyzánů 2174, Uherský Brod, tel.:602930067.

Fyzioterapieošetření i přímo v místě bydliště pacientů

Pilates - cvičení PRO těhotné Fyzioterapie - kineziotapingrelaxační masáže

Rehabilitační cvičení - uvolňující techniky - lymfomasáž manuální i přístrojová - masážefyzioterapie - diagnostika pohybového aparátu - sestavení individuálního rehabilitačního plánu - léčba bolestí zad a kloubů - fyzioterapie po úrazech, operacích, po cévních mozkových příhodách a po infarktech - metoda SM ...

Hledáte lékárnu, která vám kromě běžně dostupných léků nabídne i homeopatika? Nebo sháníte veterinární přípravky a nevíte, kde je sehnat? Pak navštivte řetězec lékáren Helios v Kolíně. Lékárny Helios, Aqua, Salvia, Tilia z Kolína nabízí: - běžná léčiva - léčivé přípravky - vitamíny - homeopatické léky - veterinární přípravky - léčebnou ...

Zeštíhlovací studio: - podtlaková masáž lymfatického systému, lymfodrenáž - odstraňování celulitidy, poporodních žilek (strií) - odbourání podkožního tuku - lokální zeštíhlení - masáže - celotělové zábaly - vyhlazování vrásek. Kosmetické studio, kosmetika, welness.

Masáže: -cvičení pro těhotné -elektroléčba -ultrazvuk -magnetoterapie -laserová terapie.