Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Diagnostika a léčba onemocnění uší, nosu a krku dospělých i dětských pacientů. ORL ordinace.

Prodej zdravotnické techniky pro kardiostimulaci

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva - farmaceutické výrobky - zdravotnické potřeby.

Lékárna - ústavní lékárna (Pavilon 13). Lékárna - výdejna u vrátnice (Pavilon 9 VSTUPNÍ): tel.: 566 801 565, po-pá 7-16

Oční optika. Maloobchod, prodej, výroba: - brýle.

Odborný lékař chirurgie. Privátní chirurgická ambulance.

Prodej spotřebičů a produktů pro domácnost. Nabízíme parní čističe, žehlící systémy, láhve BLUB a potřeby pro pulzní magnetoterapii.

Ordinace praktického lékaře pro dospělé.

Obchodní činnost a zprostředkovatelské služby v oblasti obchodu a služeb.

Soukromá psychologická ambulance klinického psychologa a psychoterapeuta.

Nabízím pomoc při bolestech pohybového aparátu, při bolestech po jednostranném přetěžování těla, při vadném držení těla, skolióze, při rekonvalescenci po úrazech, operacích, při lymfatických otocích.

Ošetření zvířat v domácím prostředí, prví pomoc, nutné operace po dohodě

Numerologie Kineziologie - reiki III. - práce s Bachovými esencemi - hlubinní aberaktivní psychoterapie

Numerologie REIKI Hlubinná regresní terapie Masáže EFT metoda

Dovoz, prodej: - akupunkturní jehly, moxovací potřeby, potřeby pro tejpování, masérské baňky, konopná kosmetika. literatura.

Dovoz z Rakouska - sluneční brýle pro děti, dospělé - sportovní a plavecké brýle Dodávka - dětské plavecké brýle CRAZY DOG - sportovní a plavecké brýle REBORN Dodávka - dětské sluneční brýle CRAZY DOG - sluneční brýle TICOSOL

Alternativní medicína, léčitel. Diagnostika a léčení všech nemocí a jejich příčin. Člověk, partnerství, rodina, personalistika, prostředí, firma, politika, spolky a jiná sdružení, národ, lokalita, talenty a mnohá další témata jsou buď zdravá nebo nemocná. U všech se zabývám zdravím, případně jeho znovunabytím.