Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Svět zdraví, poradenství, poradna, jak zhubnout: analýzou genů, krve, pH organismu, fyzických i psychických dispozic získáte nejlepší postup, jak dosáhnout ideální váhy a zlepšení zdravotního stavu.

Zdravotnictví: -stomatologická ordinace, stomatologie -zubní lékař, zubař.

Péče o pleť - depilace - make - up - kosmetika - vizážistika Péče o ruce a nohy - manikúra - pedikúra - modeláž nehtů Léčba křečových žil - lipolýza Chirurgie prsu Anticelulitudové, zeštíhlující a detoxikační programy - relaxační i klasické masáže - rehabilitační ...

Klinika Esthesia poskytuje služby v oblasti: - stomatologie - implantologie - chirurgie - psychologie - dermatologie - plastická chirurgie - centrum krásy a péče o tělo.

Oční optika: - vyšetření zraku - aplikace kontaktních čočekprodej - brýle - brýlové obruby - kontaktní čočky - skla minerální, plastová.

Oční optika. Brýlové obruby, čočky, brýle. -profesionální poradenství při výběru brýlí, -opravy a úpravy Vašich brýlí, -zábrus čoček do Vašich stávajících i nových brýlí, -čištění brýlí, -měření UV filtru.

Oční klinika. Oční laserové operace (oční laser), operace očí, laserová korekce zraku: - krátkozrakost - dalekozrakost - astigmatismus.

Fyziocentrum - privátní rehabilitace

Veterinární ordinace. Služby: -preventivní péče a poradenství v chovu -diagnostika a terapie onemocnění u malých zvířat -chirurgie měkkých tkání -stomatologická ošetření -sonografická vyšetření -rentgenologická vyšetření -reprodukce malých zvířat + určování optimální doby krytí -tetování štěňat, vystavování mezinárodního pasu, ...

Velkoobchod : -oční optika -brýlové obruby -sluneční brýle.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - zdravotnické potřeby, materiál - zdravotnická technika - obvazový materiál - zdravotní kosmetika.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - zdravotnické potřeby - zdravotnická technika - obvazový materiál - zdravotní kosmetika.

Kontaktní čočky a příslušenství. Kontaktní čočky: - barevné - crazy - dioptrické. Produkty: - pouzdra - pinzety - cestovní sady - další příslušenství pro správnou péči o kontaktní čočky. V nabídce barevných čoček najdete širokou škálu barev a designů.

Online prodej kontaktních čoček a příslušenství.

Zdravotnické potřeby. Prodej zdravotnických potřeb a zdravotní obuvi.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - dětský sortiment, doplňky stravy - vitaminové přípravky (vitamíny) - čaje a homeopatika - zdravotnický materiál - veterinární léčiva - zdravotnické potřeby (pomůcky) - kosmetika značek VICHY, Eucerin, La Roche-Posay, ´ IMEDEEN.

Ordinace kožní. Další ordinace: - Žižkova 1028/7, 794 01 Krnov - tel: 554 617 788.