Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský. Oddělení vinohradnictví: - tel.: 515 304 123. Oddělení registru vinic - tel. 515 304 111.

Ordinace praktického lékaře pro dospělé.

Klinika, zdravotnictví: -plastická chirurgie, estetická chirurgie -ptosa obličeje, krku (facelifting) -pokleslé obočí a vrásky čela (browlifting) -operace horních víček -operace dolních víček -operace horních a dolních víček současně -zvětšení rtu operačně -zvětšení rtu augmentací vlastního tuku -operace "měkkého" nosu (hrot ...

Veterinární klinika. Služby: - preventivní a léčební veterinární činnost - očkování - vystavení pasu - poradenská činnost - RTG vyšetření - USG sonografie - chirurgie - odstranění zubního kamene - vyšetření krve a moči - stanovení optimální doby krytí.

Studio pro krásu, zdraví a rekondici: - lymfatické masáže - rekondiční cvičení - vibrační přístroj - infrasauna - rašelinové zábaly.

Zdravotnictví: - ordinace soukromého lékaře - specialista v oboru alergologie. Služby: - diagnostika a léčba alergických onemocnění, autoimunních chorob, imunodeficitů a dalších jiných poruch. Klinická logopedie: - diagnostika a náprava vad řeči.

Oční optika, originální brýle. Maloobchod, prodej, online prodej: - sluneční brýle - dioptrické brýle.

Zdravotní klinika. Centrum zdravého hubnutí: - komplexní vyšetření - nezávazné konzultace - analýza složení těla - měření krevního tlaku a pulzu - přednášky a publikace. Estetické programy: - program na hubnutí a úpravu výživových zvyklostí kombinací medicíny a nových poznatků z výživy: - pro každého, kdo chce vypadat ...

Hypnotizér PhDr. Jiří Zíka - léčení hypnózou, výcvik hypnotizérů. Léčení hypnózou, výcvik hypnotizérů. Chci se léčit hypnózou a naučit se hypnózu.

Naše centrum zdravého pohybu zákazníkům z regionu Praha a okolí nabízí velký výběr masáží, pohybových kurzů i rehabilitační cvičení. Rehabilitační centrum neposkytuje jen služby v oblasti rehabilitace, ale také v oblastech: akupunktura, Pilates, břišní tance, Čchi-kung, meditace a další cvičení. Centrum zdravého pohybu je nestátní ...

Prodej - bylinné extrakty k odstraňování problému vypadávání vlasů a proti nadměrnému růstu chloupků Výroba - bylinné extrakty Prodej - bylinné extrakty k odstraňování problému vypadávání vlasů a proti nadměrnému růstu chloupků

Poskytování ambulantní zdravotní péče se specializací na řešení kožních problémů..

Léčba komplexní problematiky ušních, nosních a krčních onemocnění včetně diagnostiky přednádorových a nádorových stavů, poruchy spánku a chrápání. ORL ordinace..

Vývoj, výroba a prodej farmaceutických přípravků.

Vývoj a prodej optických technologií vhodných k vyšetření metodou transnasální gastroskopie.

Interní a diabetologická ambulance. Další: - Míru 355, 790 70 Javorník, tel. 584 440 219.

Veterinární klinika a veterinární nemocnice poskytuje odd. neurologie, diagnostika, chirurgie a operace páteře, léčba páteře, operace srdce, chirurgie a léčba srdce, diagnostika srdce, veterinární ortopedie, chirurgie kostí, artroskopie, operace kostí, diagnostika kulhání, medicína hlodavců, chirurgie hlodavců, dermatologie, veterinární ...

Jsme tu od toho, abychom pomohli těm, s nimiž si klasická medicína či diagnostika již nevěděly rady. Pomocí biorezonance provedeme kompletní scan vašeho organismu a zjistíme, kde se stala chyba.