Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Praktický lékař PRO děti a dorost

Dovoz, import, prodej: -zdravotnická technika.

Studio krásy Violet nabízí: -kadeřnictví, kosmetiku, masáže -nehtová modeláž -manikúra, pedikúra -relaxační vana, whirpool -permanentní make-up mikrojehličkováním.

Prodej: -zdravotnická technika svítidla, operační stoly, laserová technika, implantáty, sterilizační kontejnery..., FRANKE, MARTIN, WARWICK, SIEMENS, GRANULDISK, ONDAL, ROFIL, RAMED -velkokuchyně HACKMAN-METOS, GRANULDISK.

Alternativní medicína. Prodej - přírodní produkty.

Zdravotnictví, lékař: -radiodiagnostika -ultrazvuk -rentgen

Salon Svetlana Poskytuji masérské, rekondiční a regenerační služby. Provádím mokrou pedikúru a manikúru, modeláž nehtů UV gelem, P-shine, zábaly rukou i nohou, lakování klasické i permanentní. Nabízím výběr barevných gelů, ozdob, samolepek i ručních maleb.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Zdravotnictví: - soukromá ordinace - praktický lékař pro dospělé: - preventivní péče - očkování.

Zdravotnictví: - psychiatrická ordinace - odborný lékař v oboru psychiatrie.

Internetový prodej, e-shop, prodej léčiv. -aromaterapie -gemmoterapie -čaje, káva, koření -potravní doplňky -kosmetika -masážní prostředky.

Služby: -terapie -kraniosakrální osteopatie -pořádání kurzů -vyšetření mobility.

Zdravotnictví: - ordinace praktického lékaře pro dospělé. Poskytujeme smluvní vztahy se zdravotními pojišťovnami. Možnost individuálního objednání k lékaři na konkrétní hodinu. Laboratorní diagnostika: - odběry krve a moči - mikrobiologická vyšetření. Očkování proti vybraným patogenům a nemocem. Preventivní prohlídky. Posudková činnost.

Oční optika. Prodej: - brýle - pouzdra na brýle. Měření zraku. Pobočka: - Třinec, 1.máje 548 - Šternberk, Bezručova 10 - Ostrava, ul. 28.října - Prostějov, sídl.Svobody 22/77 - Prostějov, Vodní 4545/25 - Olomouc, Dobnerova 26 - Olomouc, Panská 2 - Litovel, 1. máje 786/3 - Opava, Hrnčířská 3 - Opava, Popská 11.

Oční optik. Prodej, servis, oprava: - brýle - sluneční brýle - pouzdra - doplňky.

Pobočka. Oční optika. Měření zraku optometristou Maloobchod, prodej: - dioptrické brýle - sluneční brýle - pouzdra, čistící prostředky-utěrky, spaye - roztoky na kontaktní čočky - kontaktní čočky - brýlové obruby levné i značkové - náplasťové okluzory Oprava brýlí, servis a čištění brýlí.