Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Dermtatologická ordinace, Estetická dermatologie

Veterinární ordinace „Pod Mostnou horou“ MVDr. Petra Soldátka působí v Litoměřicích. Obstarává komplexní veterinární péči (prevence, léčba) pro všechny druhy zvířat. Dále se zabýváme poradenstvím v odvětví zdraví, chovu i výcviku zvířat. Aplikujeme mikročipy. Pro cestování s Vaším miláčkem do zahraničí vydáváme PETPASY. Provádíme: - ...

Obtěžuje Vás nachlazení, chřipka nebo kašel? V prodejně léčiv naleznete různé léky a léčiva, po kterých se opět budete cítit ve formě. V Lékárně Roztoky si můžete vybrat z pestré nabídky. Pokud Vás trápí jakýkoliv jiný problém, přijďte. Rádi Vám poradíme. Snažíme se o maximální uspokojení potřeb a diskrétnost všech našich zákazníků. Jsme Alphega ...

Stomatologie. Ordinace praktického lékaře stomatologa. Služby: - nabídka bělení zubů - aplikace zubní bižuterie - odstranění zubního kamene - fotokompozitní výplně - rentgen. Výroba: - keramické můstky, metalokeramika. Doplňkový prodej. - pomůcky dentální hygieny.

Kavárna s dětským koutkem, dětská kavárna. Solná jeskyně - jeskyně je výhradně ze soli z Mrtvého moře Restaurace, pizzerie. - pizza s rozvozem.

Praktický lékař PRO děti a dorost

Výroba, prodej, montáž: -pomůcky pro invalidy -schodišťové plošiny -schodišťové sedačky -bazénové zvedáky -stropní zvedáky -nájezdové rampy -schodolezy Aeromec Výroba: -díly pro letadla, neletecká.

Rehabilitační péče při: -potížích pohybového ústrojí při pooperačních stavech -akutních a bolestivých stavech. Léčba funkční ženské sterility. Fyzikální terapie. Vodoléčba. Masáže. Vířivé koupele.

Ambulantní pracoviště léčebné rehabilitace. Léčebná rehabilitace.Balneologie.Fyziatrie.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Mateřská škola, školka.

Vysoce specializované pracoviště sdružuje internistu, kardiologa, endokrinologa, neurologa, ORL lékaře, radiodiagnostika a stomatologa, kteří poskytují konsiliární služby lékařům při diagnostice a terapii chorob hlav a krku. Magnetická rezonance.