Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Výroba: - speciální zdravotnická technika - systém ISO 9001 a ČSN - EN 46001. - výroba stentů - primárně pro gastrointestinální trakt - výroba lebečních náhrad Provozovna: Šárovcova 1273 Třebechovice pod Orebem.

Veterinární ordinace, veterinární ošetřovna. Komplexní veterinární služby. RTG, Sono, EKG, inhalační narkoza, terapeutický laser, rentgenologie, DKK a DKL, diagnostika březosti, čipování, europasy, tetování, hematologie, histologie. Ordinační hodiny: - Pondělí 8:00 - 18:00 - Úterý 8:00 - 17:00 - Středa 13:00 - 18:00 - Čtvrtek 8:00 - ...

Stomatologické centrum. Zubní ordinace: - stomatochirurgie - čelistní, obličejová chirurgie: - implantologie, zubní implantáty.

Stomatologie. Stomatologická ambulance. Ordinace zubního lékaře: - léčba, prevence zubního kazu - ošetření chrupu, zubů.

Salon Bliss. Péče o tělo: - manikúra - pedikúra - modeláž a dekorace nehtů - relaxační masáže - kosmetika. Péče o duši: - výklad karet - numerologický rozbor - čakry – zdraví - aury - čtení z ruky - minulé životy.

Rehabilitace a zdravotní pomoc: - bolesti zad a kloubů - bolesti hlavy - zablokovaná žebra - poúrazové stavy - vadné držení těla - skoliózy - funkční fertilitu - oslabené pánevní dno - inkontinenci - aktivní jizvy - stavy po cévních mozkových příhodách - artrózy a artritidy - špatný stereotyp dýchání - ploché nohy

Soukromá stomatologická ordinace

Ordinace zubního lékaře. Praktický lékař: - zubní, zubař, stomatolog, dentista.

Vibrostation (vibrační plošina) je ideálním prostředkem pro hubnutí a formování postavy. Nabízíme i další služby - kosmetické a výživové poradenství, masáže.

Oční optik, optometrista. Měření zraku. Prodej: - kontaktní čočky - brýle.

Sdružení stamatologů. Služby: - základní preventivní a léčebná péče o chrup a dutinu ústní. Stomatologie, stomatologická ordinace. Ordinace zubního lékaře.

Hledáte ordinaci zubního lékaře ve Varnsdorfu? Obraťte se na ordinaci MUDr. Petra Bartla. Naše ordinace poskytuje preventivní i léčebnou péči včetně všech vyšetření, specializací je ortodoncie. Smlouvy máme sjednány s následujícími pojišťovnami: 111, 205, 207 a 211.

Naše veterinární ordinace provádí kompletní veterinární služby. Ošetřujeme malé i hospodářské zvířata. Ordinační hodiny Prštice: po-pá od 17:30-19:00 hod., mimo ordinační hodiny po telefonické dohodě. Ordinační hodiny Střelice: po-pá 15:30-18:30 hod., so 8:30-10:30 hod.

Lékárna. Prodejna: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - zdravotní obuv.