Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Centrála Maloobchod, e-shop, služby: -léky, léčiva -léčebná kosmetika - AVENE, VICHY, BIODERMA -pravidelné tématické akce s bezplatnou lékařskou konzultační činností -rychlé zajištění léčiv, která nejsou na skladě.

Pobočka Maloobchod, e-shop, služby: -léky, léčiva -léčebná kosmetika - AVENE, VICHY, BIODERMA -pravidelné tématické akce s bezplatnou lékařskou konzultační činností -rychlé zajištění léčiv, která nejsou na skladě.

Pobočka Maloobchod, e-shop, služby: -léky, léčiva -léčebná kosmetika - AVENE, VICHY, BIODERMA -pravidelné tématické akce s bezplatnou lékařskou konzultační činností -rychlé zajištění léčiv, která nejsou na skladě.

Lékárna v OC Haná. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Modelování postavy. Ultrazvuková liposukce. Vakuová terapie. Zábaly. Stimulace reflexních bodů chodidel. Masáž a lifting. Lioplytický vibrační přiístroj. Solárium.

Východočeské dermatologické a rehabilitační centrum: - certifikované pracovište pro digitální dermatoskopii, lymfodrenáž, fototerapii, mezoterapii a práci s lasery Nabídka specializované dermatologické péce: - prevence melanomu - vyšetření digitálním dermatoskopem - určení typu výpadu vlasů - vyšetření a diagnostika chorob vlasů na ...

Velkoobchod, maloobchod, oční optika: - dovážené obruby a sluneční brýle světoznámých návrhářů a značek - výběr z 2000 nových modelů - optika 5 x v Brně

Kosmetické služby Manikúra - pedikúra Masáže

Masáže nejen v provozovně, ale i u Vás v pohodlí domova. Nemusíte nikam dojíždět, po masáži můžete relaxovat a odpočívat.

Městský plavecký areál - bazén 25m - tobogany - vířivka - relax - bistro - masáže - spinning - fitness. Telefon recepce - 311 514 401.

Služby: -komplexní kurz předporodní přípravy s cvičením na balonech -cvičení pro těhotné, SM system, cvičení na balonu, cvičení dna pánevního -kurz dýchání -cvičení po porodu, SM system, cvičení dna pánevního -cvičení v klimakteriu SM system, cvičení dna pánevního -masáže kojenců, aromaterapie -těhotenská poradna ...

Distribuce, prodej, e-shop: - rašelinové produkty pro domácí použití - rašelinové termofory (klasické, ledvinové, krční) rašelinové koupele, sprchové gely, tělová mléka, mýdla, denní a noční krémy, pleťové masky.

Zdravotní masáže - masáže zdravotní - masáže klasické - manuální lymfodrenáže - lymfoven / přístrojová lymfodrenáž - baňkové terapie

Masáže lávovými kameny, havajské, medové, baňkou, sportovní, rekondiční, proti vráskám, reflexní, uvolňující-relaxační, atd

Zdravotnictví: -veterinář, všeobecná veterinární medicína psů a koček: -chirurgie, ortopedie -poradenství. Služby: -prevence, diagnostika, terapie -identifikace zvířat: -čipování, tetování.

Je váš život těžký? Fobie, nespavost, bolesti, alergie? Chcete přestat kouřit? Chcete zhubnout? Nemůžete najít partnera? Finanční problémy? Dlouhodobě se věnuji technikám alternativního uzdravování lidského těla a lidské psychiky. Pro uzdravení těla i duševního zdraví používám metodu REIKI, Kineziologie (svalový test) a metodu EFT. Všechny tři ...

Kosmetika - ošetření celulitidy - modelace těla Masáže lávovými kameny, čínské tlakové, lymfatické, relaxační