Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ordinace klinické psychologie a psychoterapie.

Naše sužby: - prvotřídní péče o pohybový aparát - rehabilitace dětí s opožděným vývojem - lymfodrenáže - naturopatická a homeopatická poradna - intro a retrospektivní hlubinná terapie.

Dodavatel pro zdravotnictví. Nábytek: - nemocniční lůžka - JIP lůžka - transportní vozíky - pacientská křesla - porodní postele - operační stoly - vyšetřovací a operační svítidla. Ortho: - implantáty - arthroskopie - endoskopie - aloplastiky - vstřebatelné materiály. RTG přístroje: - mamografie - C-ramena - ...

A2C je první a zatím jediná certifikovaná klinika medicíny proti stárnutí v České a Slovenské republice. Na základě nejnovějších poznatků a neustálého výzkumu v tomto lékařském oboru Vám přinášíme ucelený a komplexní program nejmodernějších diagnostických postupů Anti-Aging Medicíny.

Revoluční hubnutí Wellness Trend je první lékaři ověřený program redukce váhy s týmem lékařů a odborných konzultantů po celé ČR a v mnoha dalších zemích. Naší prioritou je komplexní program hubnutí s individuální péčí pro klienty.

Praktický lékař. Ordinace praktického lékaře.

Psychiatrická ordinace - pro děti, mládež a dospělé.

Zubní ordinace. Ordinace praktické zubní lékařky.

Praktické zubní lékařství. Praktická zubní lékařka.

Praktický lékař. Ordinace praktického lékaře.

Praktická zubní lékařka. Ordinace praktického zubního lékaře.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství Zednictví

Plastická chirurgie: - operace obličeje - operace víček, boltců, nosu, prsů - zvětšení - operace břicha - abdomiplastika - liposukce všech oblastí - labioplastika - aplikace tekutých fillerů - zvětšení rtů, korekce vrásek - odstranění afekcí na kůží - znamínek .

I'M FIT Wellness Fitness relaxační klub na metru Vysočanská. Aerobní lekce: - Aerobic - Dětský aerobic - Jumping - Kickbox AE Lekce Body and Mind: - Power yoga - Pilates - Hatch Stretch. Formativní lekce: - Express Body - Fitball - Bodyform - Jumping. - Bosu Body - Bosu Core - Step Deck. Netradiční: - Aqua Aerobic - ...

Prodej: - čočky - speciální brýle - počítačové vyšetření zraku - plné využití plastických materiálů pro dioptrické čočky do brýlových obrub.

Projekční činnost v oboru ústřední vytápění, zdravotní technika, vzduchotechnika, plynovody, inženýrské sítě, alternativní zdroje